Calculator Railinfra Kabels, Leidingen en Treinbeveiliging
Dura-Vermeer
Utrecht
5 dagen geleden

Wat we doen Woningbouw Utiliteitsbouw Infrastructuur Onze projecten Over Dura Vermeer Nieuws & Insights Werken bij Opdrachtnemers Onze kantoren Contact Woningbouw Uitgelichte expertises Nieuwbouw Onderhoud en renovatie Transformatie Vastgoedontwikkeling Alle expertises Uitgelichte activiteiten Grondgebonden woningbouw Hoogbouw en appartementen Gebiedsontwikkeling Woningaanbod THUIS de Showroom Bewonerszaken Alle activiteiten Uitgelichte projecten Laan van Tinbergen Tuindorp Vreewijk Tudorpark Rijswijk Buiten Schiedamse Meesters Alle projecten Alles over Woningbouw Utiliteitsbouw Uitgelichte expertises Nieuwbouw Onderhoud en renovatie Vastgoedontwikkeling Alle expertises Uitgelichte activiteiten Commercieel vastgoed Zorgvastgoed Onderwijs Alle activiteiten Uitgelichte projecten Het Dura Vermeer Inspiration Centre Het nieuwe hoofdkantoor van KPN Het Europees Geneesmiddelen Agentschap DuPont Nutrition & Biosciences Global Foods Innovation Centre Alle projecten Alles over Utiliteitsbouw Infrastructuur Uitgelichte expertises Energie Haven & Industrie Milieu Mobiliteit Openbare inrichting Urban mining Water Alle expertises Uitgelichte activiteiten Assetmanagement mobiliteit Kunstwerken Ontwerp Spoor Vervangingen en renovaties Wegen Windparken Alle activiteiten Uitgelichte projecten A16 Realisatie van het Jan Linzelviaduct Theemswegtracé Herinrichting Croeselaan Singelparkbruggen Leiden Garenmarkt Leiden Alle projecten Alles over Infrastructuur Infra

Calculator Railinfra Kabels, Leidingen en Treinbeveiliging

Calculator / Kostendeskundige Heel Nederland Gevonden wat je zocht? Solliciteer Direct naar : Dit wordt jouw baan Welkom bij de familie Dit breng jij mee Wij hebben oog voor jou Ben jij een enthousiaste calculator met een aantal jaar werkervaring en hart voor uitdagende infraprojecten?

Die altijd op het juiste spoor zit als het gaat om glasheldere kostencalculaties? Als calculator kabels en leidingen en treinbeveiliging bij Dura Vermeer stel jij ramingen en detailbegrotingen op voor grootschalige tenders in de railinfra-sector.

Dit wordt jouw baan

In deze junior functie als kostprijsdeskundige ben je verantwoordelijk voor het, onder begeleiding, opstellen van monodisciplinaire kostprijsbegrotingen in de railsector.

Je bent in deze rol gericht op de disciplines kabels & leidingen en treinbeveiliging maar je draagt ook bij aan de voorbereiding en uitwerking van multidisciplinaire tenders.

Verder bereid je monodisciplinaire aanbestedingsprocedures voor en wikkelt deze af en voer je terreinverkenningen uit. Aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens maak je complete kostprijsbegrotingen en stemt deze af met een ervaren teamgenoot.

Maar dat is niet alles, want om dit te kunnen realiseren werk je nauw samen met calculatoren van andere disciplines en met de realisatieteams.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt terecht in een team wat van aanpakken houdt en voor elkaar klaar staat. Je werkplek is op ons regiokantoor in Utrecht en op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.

Hier werken wij aan mooie, complexe en uitdagende projecten en vieren we samen onze successen. Bekijk deze werkmaatschappij

Project

Minder vertraging door extra spoor

Spooromgeving Geldermalsen Project

Gerealiseerd in 23 dagen

Buitendienststelling Naarden-Bussum en Weesp Project

Spooraansluiting leidt naar grootste inland railterminal van ons land

Trade Port Noord Venlo Project

Van 18 naar 36 sporen

Uitbreiding emplacement Maasvlakte West Project

Infrastructuur voor een 86 hectare groot terrein

Infrastructuur containerterminal APM Terminals Project

Wij maakten de terminal van CTT nóg effectiever

Uitbreiding CTT Pernis Rotterdam Project

Een eigen station voor het Goffertpark

Halte Goffert Nijmegen Project

Hier lieten wij het spoor ondergronds verdwijnen

Spoorzone Delft Project

Hier glijdt het spoor over een 25kV bovenleiding

Spoor Zevenaar Project

Hier realiseren we tijdwinst voor treinreizigers

Aanpassing spoor Almere Centrum Project

Het dubbele aantal passagiers vervoeren op de drukste tramlijn van Amsterdam

IJtram Amsterdam Meer van deze werkmaatschappij

Dit breng jij mee

Je wilt graag uitgroeien tot zelfstandig calculator. Je bent zelfstartend, flexibel en brengt een flinke dosis enthousiasme mee.

Je werkt nauwkeurig, bent uitmuntend in cijfermatig analyseren en in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Risico’s zie je als kansen en die weet je goed te verdedigen.

Daarbij heb je een leergierig karakter en werk je gestructureerd en overzichtelijk. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines. En verder :

 • Een relevant mbo- of hbo-diploma.
 • 1-3 jaar ervaring als calculator of in een vergelijkbare functie.
 • Bij voorkeur kennis van verschillende contractvormen op infragebied.
 • Oog voor veiligheid en duurzaamheid en snelheid in het doorgronden van verschillende gegevens.
 • Creativiteit, nauwkeurigheid, risico-inzicht en een goed analytisch vermogen.
 • Een klantgerichte, flexibele en stressbestendige houding.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en legendarische personeelsfeesten.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Heb jij hart voor de bouw?

  Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

  Heb je nog vragen? Stel ze aan onze recruiter via onderstaande contactgegevens.

  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Na het zorgvuldig bekijken van je sollicitatie, neemt een van onze recruiters contact met je op voor een telefonisch gesprek.

  Na het telefonische gesprek, kan je worden uitgenodigd voor een gesprek op een van onze kantoorlocaties.

  Na het gesprek op kantoor hoor je binnen 2 weken of je voor een vervolg gesprek mag komen.

  Wanneer het vervolggesprek goed is gegaan en beide partijen enthousiast zijn, krijg je van ons een voorstel om bij ons te komen werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier