(Junior) secretaresse
Alfa
Wageningen, NL
5 dagen geleden

Alfa is collegiaal en betrokken , vertelt Jamie van den Berg, secretaresse bij Alfa.

Vacature (junior) secretaresse bij Alfa Wageningen

Ben je op zoek naar een omgeving waar je als mens en professional kan groeien? Heb je hart voor het secretariële vak en zet je je graag in voor anderen? Kom dan groeien bij Alfa.

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als secretaresse betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer.

Onze organisatie zorgt ervoor dat je al vroeg de kans krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Vanwege interne doorgroei zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die ons team komt versterken.

Proactief, servicegericht en organisator

Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het compleet ondersteunen van de afdelingen Fiscaal en Juridisch op secretarieel, organisatorisch en administratief gebied.

Je krijgt energie van het werken in een dynamische omgeving en durft actie te nemen en initiatief te tonen. Je brengt regelmatig eigen ideeën in en hebt als drijfveer om van toegevoegde waarde te zijn en je afdelingen zo goed mogelijk te assisteren.

De afdelingen Fiscaal en Juridisch bestaan uit negen medewerkers. Primair ondersteun je Jasper Gorter (manager vaktechniek Fiscaal) en Jan Poppe (manager vaktechniek Juridisch) van A-Z.

Daarnaast ondersteun je de stafleden van de beide afdelingen. Hierbij ligt een sterke focus op pro-activiteit, voortgangsbewaking, mee- en vooruitdenken en het signaleren, initiëren en coördineren van de te nemen acties.

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast secretariaat waar iedereen voor elkaar klaarstaat en -naast hard werken - er regelmatig hard wordt gelachen.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

 • Een opleiding op HBO-niveau / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 1-5 jaar relevante werkervaring binnen een complexe middel- tot grote organisatie (opgedane werkervaring tijdens stages is ook relevant);
 • Affiniteit met fiscale en juridische zaken is een pré;
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat en je weet overzicht te bewaren in een hectische omgeving;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar; vaste werkdagen op dinsdag en woensdag zijn voor jou geen probleem;
 • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed;
 • Digitaal geletterd (goede kennis van Office 365), en werkt volledig digitaal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier