Magazijnmedewerker parttime
Teamflex Personeelsdiensten B.V.
Eindhoven
6 dagen geleden
source : Vacant

Ben jij opzoek naar een logistieke uitdaging als magazijnmedewerker? In deze functie ga jij aan de slag in een mooi en hip bedrijf waar er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste Pick / pack en sorteertechnieken met gebruik van een iPad of iPod, ze hebben een mooie kantine in huiskamer sferen, waardoor je je hier snel thuis voelt en er heerst een uitstekende gezellige sfeer op de werkvloer.

Ook zijn hier mogelijkheden om te sporten, er is een eigen sportschool aanwezig in het gebouw.

Dagelijks werk jij samen met circa 100 mensen verdeelt over dag en avond diensten. Je kan op verschillende afdelingen in gezet worden.

o.a. bij het picken, packen of het leeghalen van binnenkomende containers. Zo krijg je alle magazijnwerkzaamheden onder de knie.

Je kan hier 1 tot 3 dagen of avonden aan de slag die je zelf kan indelen. Voorkeur ligt wel op de maandag aangezien dit de drukste dag van de week is.

In de vakantie zijn er ook altijd mogelijkheden om wat meer uren te draaien.

De werktijden zijn voor overdag : 09 : 30 uur tot 18.00 uur en in de avonden van 17.00 / 18.00 uur tot 23.30 uur

Je uurloon ligt op 10 euro per uur. de toeslagen zijn : zaterdag en zondag 150%, feestdagen 175% en in de avonden na 19.00 uur 135%.

Functieeisen

Net als bij topsport moeten niet alleen je spieren aan het werk, maar houd je ook je koppie erbij. Je gaat secuur te werk en zorgt dat je blijft controleren of je het juiste hebt gepickt.

Zie je dat een product niet helemaal is zoals het hoort? Dan meld je dat bij je leidinggevende.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf met jarenlange ervaring (bijna 30 jaar) binnen de logistiek, maar jong van hart en zeer energiek en vernieuwend van geest.

Zij bieden al jaren totaaloplossingen als het gaat om e-fulfillment, wholesale, retail én omnichannel. Daarin zijn zij uniek en willen we ook voorop lopen in de ontwikkeling daarvan.

Arbeidsvoorwaarden

 • een uitdagende werkomgeving;
 • tijdige salaris betaling;
 • training en scholing;
 • korte lijnen;
 • afspraak is afspraak.
 • Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

  uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

  Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

  Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier