Monteur machinebouw
FlexSupply
Someren, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

MONTEUR MACHINEBOUW

Functie omschrijving :

Als allround monteur machinebouw ben je vanaf het begin van het traject betrokken bij een project en bouw je samen met je collega?

s de machine helemaal op. Wanneer alles gereed is zorg jij dat deze machine bij de klant opgebouwd en in bedrijf genomen wordt.

Bij voorkeur ben je mechanisch en elektrotechnisch onderlegd. Tot het takenpakket behoren : het (om)bouwen van machines, afstellen van machines, oplossen van proces- en machinestoringen, repareren en preventief onderhouden van machines en algemene service werkzaamheden

Kennis / eigenschappen :

 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en tevens nauw samen te werken
 • Je hebt mechanische en bij voorkeur ook elektrotechnische kennis
 • Je hebt oog voor detail
 • Je hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling
 • Je houdt het overzicht, communiceert goed en bent flexibel
 • Bereidheid om klanten te bezoeken
 • Wat bieden wij?

  Onze opdrachtgever beweegt zich in een enorm dynamische markt. Met een groeiende wereldbevolking en een groeiende focus op gezonde voeding ligt de wereld aan onze voeten!

  Binnen?het bedrijf?heerst een informele en inspirerende werksfeer, gericht op maximale inzet en verdere ontwikkeling. Projecten zijn uiteenlopend, grensverleggend en stimuleren jou om het beste uit jezelf en je collega?s te halen.

  Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en waardering voor jouw initiatief bij het bouwen van machines tot in perfectie.

  Zij bieden een uitstekend salaris en een interessant arbeidsvoorwaardenpakket.

  Mocht je in aanmerking willen komen neem dan z.s.m. contact met mij op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier