Hartfunctielaborant gediplomeerd, aantal uur in overleg, Nieuwegein | Utrecht en/of Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als hartfunctielaborant verricht je zelfstandig, óf assisteer je bij cardiografisch onderzoek ten behoeve van het vaststellen en / of vervolgen van een diagnose of therapeutische behandeling bij een patiënt.

Het gaat hierbij zowel om klinische als poliklinische behandelingen. Deze bestaan bijvoorbeeld uit : ECG, holter, en / of ERGO-onderzoeken.

Je werkt volgens vaste protocollen en onder supervisie van de cardiologen. Het is jouw taak om aan patiënten voorlichting te geven over én voor te bereiden op het onderzoek.

In deze veelzijdige functie werk je in dagdiensten.

Jij brengt mee

Je bent een professionele, enthousiaste hartfunctielaborant die haar vak verstaat. Je hebt een patiëntgerichte en zelfstandige werkhouding en goede communicatieve vaardigheden.

Flexibiliteit ten aanzien van de diensten, het tonen van initiatief en het meedenken over nieuwe ontwikkelingen zijn essentiële eigenschappen.

Je bent stressbestendig en servicegericht en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Naast een oplossingsgerichte houding beschik je over educatieve en communicatieve vaardigheden en heb je een analytisch denkvermogen.

Voor deze functie vragen wij het volgende :

 • Diploma hartfunctielaborant
 • Aantekening ergometrie (gewenst)
 • Relevante werkervaring is een pre
 • Wij bieden jou

  Wij bieden jou een afwisselende baan in een organisatie in beweging. Van ons mag je zelf aangeven voor hoeveel uur per week je een dienstverband wilt aangaan.

  Misschien werk je al in een ander ziekenhuis en wil je tijdelijk wat extra werken.

  Je salaris is conform de cao-ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG 45, maximaal € 3.225,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

  Wij bieden je verder uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een dertiende maand en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Aangenaam!

  Jouw werkplek, ons Hartcentrum

  Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

  Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Het Hartcentrum van het St. Antonius Ziekenhuis is het meest innovatie hartbehandelcentrum van Nederland.

  Door de nauwe samenwerking tussen topspecialisten op het gebied van cardiologie en cardiothoracale chirurgie bieden wij de nieuwste behandelmethoden en -technieken bij hartklachten en -aandoeningen.

  Jaarlijks voeren wij ruim 2.000 hartoperaties uit. De sfeer binnen de eenheid Hart is dynamisch en ambitieus en steeds gericht op hoe het nóg beter kan.

  Onze zorgprofessionals zetten zich hier dagelijks voor in.

  De functieafdeling

  We zijn er trots op deel uit te maken van het specialisme Cardiologie, een specialisme wat in dit ziekenhuis zeer goed bekend staat in verband met de innovatieve, topklinische zorg.

  De afdeling bestaat uit de onderdelen Hartfunctie en Echocardiografie en onderscheidt zich door het grote aanbod van ambulante en (poli)klinische patiënten en de diversiteit aan diagnostische interventies.

  Daarbij beschikt het ziekenhuis over een operatiecentrum op hartgebied waardoor de functielaboranten te maken krijgen met een veelzijdige patiëntenpopulatie en cardiologische problematiek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier