Ontwerpmanager utiliteitsbouw
Meinselect
Den Bosch, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Je bent als Ontwerpmanager verantwoordelijk voor de realisatie van utilitaire en complexe projecten. Je zoekt naar de beste product-

markt combinatie en zorgt voor optimalisering van het product. Als Ontwerpmanager stuur je het voorbereidende team aan en ben je verantwoordelijk voor het proces van voorbereiding tot en met de overdracht.

Hierin draag je zorg voor het bewaken van de voortgang van jouw project als het gaat om planning, geld, kwaliteit, kansen en risico’s.

Je zorgt voor een juiste afstemming tussen de betrokken partijen en je kunt je team aansturen op een motiverende en inspirerende manier.

Je gaat werken in een moderne omgeving in de regio Den Bosch. Je werkt als Ontwerpmanager nauw samen met onder andere de Tendermanager, BIM Modelleurs en Calculators.

Functieeisen

Jij hebt een afgeronde hbo of wo-studie in de richting van bouwkunde en je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de Utiliteitsbouw?

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden :

 • Je kunt goed plannen en organiseren en houd hierin het overzicht waardoor je snel kunt schakelen tussen verschillende projecten;
 • Je hebt sterk analytisch vermogen en kunt een probleem vanuit diverse invalshoeken bekijken waardoor jij altijd de juiste oplossing weet te vinden;
 • Je hebt commercieel denkvermogen en je hebt een ondernemende instelling;
 • Je kunt doelen stellen voor jou en je team en deze coördineren;
 • Je hebt ruim voldoende technische kennis en kunt hierin op meerdere niveaus sparren.
 • Ga jij op enthousiaste wijze het voorbereidingsteam coachen en aansturen? Bel : 076 5143600

  Bedrijfsomschrijving

  Wil jij aan de slag bij een gerenommeerde, landelijke bouwonderneming? Onze opdrachtgever betreft een sociaal, betrokken en gezond bouwbedrijf.

  Wegens toenemende groei van projecten zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren Ontwerpmanager Utiliteitsbouw.

  Wil jij meebouwen aan groei en ervoor zorgen dat zij een plek bemachtigen in de top van vernieuwers in de bouw?

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (UTA- Bouw cao);
 • Prettige werksfeer en je werkt in een modern kantoor;
 • Volop groei en ontwikkelmogelijkheden;
 • Auto van de zaak pensioenregeling en goede werk en privé balans.
 • KERNWOORDEN : VACATURES - VACATURE BOUW - BREDA - DEN BOSCH - TILBURG - EINDHOVEN - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - PROJECTMANAGER PROJECTMANAGER UTILITEITSBOUW -

  UTILITEITSBOUW - VASTE BAAN - PROJECTLEIDER - WONINGBOUW - ONTWERPMANAGER

  PROVINCIE : NOORD-BRABANT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier