Vakantiemedewerker
PP Online
Herveld, NL
1 dag geleden

Over de functie

Deze mooie scooter? In 1 zomer verdiend!

Hoe ziet je werkdag eruit als vakantiemedewerker?

Bij dit bedrijf in Herveld is alles erop gericht om sterke kippen te fokken. Als vakantiekracht ben je mede- verantwoordelijk voor het welzijn van de dieren.

Je gaat verschillende werkzaamheden doen die met name ondersteunend zijn, en onder begeleiding. Jij gaat dáár aan de slag waar het op dat moment het hardst nodig is.

Dat kan de productie-afdeling zijn, het metingenteam of de broederij. Je gaat bijvoorbeeld helpen met het aangeven van de dieren of het schoonspuiten van stallen.

Jouw nieuwe werkplek is in Herveld. Vanuit Arnhem, Nijmegen, Ede en Wageningen ben je binnen een half uurtje op je werk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Herveld. Ze houden zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van fokkippen. Het welzijn van de dieren is heel belangrijk.

PP personeelsdiensten is deze zomermaanden je formele werkgever, wij betalen je salaris en houden zo nodig contact over de planning.

Als je via ons werkt, ben je onze collega. Is er iets waar je mee zit of hulp bij nodig hebt (privé of werk), we gaan graag met je in gesprek.

We vinden goed contact heel belangrijk en kijken er naar uit om kennis te maken!

Functie eisen

Jij bent scholier of student en je wil graag vakantiewerk doen. Heb je een agrarische achtergrond dan is dat handig want dan zal je veel van de werkzaamheden herkennen.

Maar ook zonder agrarische achtergrond is je sollicitatie van harte welkom! Het leuke is dat je de mogelijkheid krijgt om de werkzaamheden te leren dus je kunt ook zonder ervaring starten.

Het is wel belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt. De werkzaamheden beginnen ’s ochtends vroeg rond 6.00 uur dus openbaar vervoer is geen optie.

In verband met de biosecurity regels is het thuis houden van kippen of gevogelte niet toegestaan en maakt dagelijks indouchen onderdeel uit van jouw functie.

Wat wij bieden

 • Ben je 16 of 17 dan is je brutoloon €8,25 per uur.
 • Vanaf 18 jaar krijg je €10,67 bruto per uur.
 • Een netto reiskostenvergoeding op basis van het aantal kilometers.
 • Je ontvangt je salaris wekelijks via PP personeelsdiensten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier