Accountmanager Techniek
Personato
Eindhoven, NL
4 dagen geleden

Kom werken bij ons!

Voor een aantal opdrachtgevers uit Eindhoven zijn wij in de Recruitmentbranche op zoek naar een gedreven Accountmanager Techniek! Het betreffen in deze ontzettend gave Accountmanager startersfunctie binnen de technische detachering / werving & selectie wereld.

In deze rol bemiddel je hoogwaardig technisch personeel en daarnaast ga je na verloop van tijd nieuwe opdrachtgevers proberen toe te voegen aan het klantenbestand.

Een gedegen inwerktraject zorgt ervoor dat je, zelfs als onbekende in de branche, bekend gaat worden met de dagelijkse gang van zaken binnen deze jonge, frisse en dynamische organisatie.

Zie jij dit helemaal zitten? Reageer dan snel, dan maken we op korte termijn kennis met elkaar!

Omschrijving

Als Accountmanager Techniek binnen deze jonge en frisse organisaties, ga jij je richten op het werven van kandidaten uit zowel binnen-

als buitenland en het het binnenhalen van nieuwe technische bedrijven in de regio Eindhoven. Na een gedegen inwerktraject ga je de kneepjes van het Recruitment leren en tevens toepassen in de praktijk.

Op deze manier ben jij in staat de juiste technici te vinden en ze vervolgens voor een langere periode aan een van de opdrachtgevers te binden.

Aan de andere kant zal je tevens verantwoordelijk worden voor het genereren van new business en het onderhouden van bestaande relaties.

Uitgangspunt is hierin het verkrijgen van een zelfstandig klantenportfolio.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Werven van kandidaten door het goed inzetten van wervingstools, hierbij zal je tevens te maken gaan krijgen met buitenlandse (hoger opgeleide) technici;
 • Verrichten van intakegesprekken, zowel telefonisch als fysiek;
 • Op het moment dat een kandidaat gaat starten bij een van de opdrachtgevers in de regio, zorg jij tevens voor de opvolging en los je eventuele problemen op;
 • Het eventueel regelen van huisvesting voor de eerste dagen / weken;
 • Beheer en vergroten van het klantenbestand.
 • Jij gaat je bezighouden met het gehele proces; Van kennismaking tot aan de daadwerkelijke plaatsing. Zodoende verleen je een 360 graden rol richting kandidaat en opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier