3D modelleur Civiele Constructies.
Centerpoint
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Introductie

Wil jij de mooiste constructieve ontwerpen maken van waterbouwkundige projecten engineeren die ons land straks tegen hoge waterstanden moet beschermen, dan ben jij de 3D modelleur die ik zoek.

Organisatie

De organisatie is een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van civieltechnisch complexe waterbouwkundige projecten in Binnen en Buitenland.

Binnen deze organisatie werk je aan een duurzame toekomst en ontwerp je waterbouwkundige oplossingen die ons land beschermen.

De organisatie kenmerkt zich door te werken in kleine projectteams die betrokken zijn en adequaat kunnen handelen, hierdoor ontstaat er een sterke verbinding met de klant.

Functie

Als 3 D Modelleur ben je dagelijks bezig met ontwerpen en engineeren van civiel technische constructies. Je werkt aan nieuwbouw of renovatie van sluizen, stuwen, gemalen en tunnels die ons landschap straks moet beschermen tegen de hoge waterstanden.

Je maakt alle benodigde ontwerp en constructietekeningen met behulp van Revit, Allplan of Inventor.

Functie-eisen

De 3D Modelleur heeft een HBO opleiding richting Civiele Techniek succesvol gevolgd en is enthousiast over waterbouwkundige complexe projecten.

Daarnaast heb je relevante werkervaring als modelleur van civiele constructies en ben je als persoon prettig in omgang en communicatief vaardig.

Aanbod

Wij bieden jou een prettige werkplek aan, met deskundige collega’s en complexe waterbouwkundige projecten. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier