ORDERPICKER AVOND
Logistic Force
Nieuwegein, NL
4 dagen geleden

Locatie : Nieuwegein / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Voor onze klant zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers die als orderpicker in de avond aan het werk willen. De werktijden zijn zondagavond 20 : 00 tot 24 : 00 en maandag-

t / m donderdagavond 16 : 00 tot ca. 01 : 00. Enkele avonden werken is ook mogelijk! Iets voor jou? Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Jij gaat er voor zorgen dat het logistieke proces vlot blijft verlopen. Jij gaat er voor zorgen dat de orders weer gereed staan voor de klanten, zodat zij weer van hun producten worden voorzien.

Naast het picken van de orders ben je ook bezig met het controleren hiervan. Je controleert de houdbaarheidsdatum van de producten en of er schade is.

Mocht dit het geval zijn, dan informeer je jouw teamleider.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je hebt affiniteit met de logistiek en horeca sector.
 • Je hebt een positieve instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • HOE WE JOU TERUGBETALEN?

  Je krijgt een keurig en marktconform salaris en jij mag kiezen of wij die iedere week of per 4 weken betalen aan jou. Het werken via Logistic Force is ook zeker de moeite waard :

 • Wil jij je doorontwikkelen? Mooi! We denken graag mee over jouw toekomst én investeren daar ook in. Bijvoorbeeld met gratis nascholing.
 • Logistic Force is een no nonsens bedrijf. De lijntjes zijn kort en je hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Iemand die jou kent dus.
 • We begrijpen dat jouw werkdag niet altijd om 09 uur begint en om 17 uur eindigt. We zijn dan ook 24 / 7 bereikbaar. Wel zo handig!
 • MOGEN WIJ JOU VERDER HELPEN?

  Neem snel contact met ons op door te reageren op deze vacature!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier