Commercieel medewerker klimaattechniek
Technische Unie
Hilversum, NL
10 uur geleden

Icoon vakgebied

Commercieel medewerker klimaattechniek

Wat ga je doen

In deze telefonische advies functie werk je op de binnendienst van ons verkoopkantoor in Hilversum. Jij staat dagelijks klaar voor onze klanten die inhoudelijke en technische vragen hebben op het gebied van cv, verwarming en / of klimaattechniek.

Wie onze klanten zijn? Bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken.

Je inventariseert de wensen en verwachtingen en adviseert over onze producten en dienstverlening. Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie en geeft eventueel alternatieve mogelijkheden aan die kostenbesparend, milieubesparend of van een andere alternatieve leverancier zijn.

Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Nieuwsgierig geworden naar werken bij Technische Unie? bekijk de aflevering , waarin collega's vertellen hoe zij met duurzaamheid omgaan in hun werk of maak alvast kennis met je nieuwe manager op .

Wij bieden

Naast een prima salaris passend bij deze vacature, bieden wij uitstekende , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid, zelfstandigheid en volop - en .

Je profiel

 • Jij hebt een mbo opleiding afgerond;Je hebt kennis van cv, klimaattechniek en / of verwarming, basiskennis mag is ook voldoende er is ruimte om te volgen;
 • Je bent commercieel, communicatief sterk en een kei in relatiebeheer;
 • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.
 • Werken bij Technische Unie is werken bij ''. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier