Assemblagemedewerker
Craftworks
Nieuw-Vennep, Noord Holland, NL
5 dagen geleden

Wie ben jij?

Een handige en geboren techneut. Door twee rechterhanden ben je instaat om nauwkeurig series van producten te assembleren.

Als Assemblage Medewerker sta je bij Craftworks Production aan de wieg van nieuwe producten. Vaak zijn dit in het begin niet meer dan prototypes en is het aan jou om met jouw team, aan de hand van dit prototype als voorbeeld, de eerste serie succesvolle producten te assembleren.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Binnen Craftworks worden allerlei soorten prototypes ontwikkeld die vaak gerelateerd zijn aan de food- & agri sector. Van sommige van deze prototypes wordt vervolgens door Craftworks Production een eerste serie geproduceerd.

In korte assemblage-rondes worden dan tien, honderd en soms duizendtallen geassembleerd, klaar om verstuurd te worden naar onze klant.

Als Assemblage Medewerker ben je nauw betrokken bij dit proces en werk je aan kleinschalige, vaak fijnere mechanische producten, waaronder de Milkshake Add-on (zie afbeelding).

In onze 'pop-up' productie komt vooral het mechanische gedeelte naar voren. Daarnaast zit er in onze machine ook mechatronica en software.

Het is dan ook mooi meegenomen als je affiniteit hebt met een soortgelijke omgeving.

Onze assemblage afdeling is geen standaard productielijn. Per product kan de manier van werken anders zijn en er zijn niet altijd onmiddellijk assemblage handleidingen beschikbaar.

Het is dus belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te werken en over technisch inzicht beschikt. Daarnaast moet je het niet erg vinden om repetatief werk uit te voeren.

Tot slot werkt Craftworks Production als team hard, maar vooral met veel plezier samen. Jouw verantwoordelijkheid? Kom met plezier naar je werk!

Wat zoeken we?

Craftworks kent een hoog 'uitvinders' gehalte, we zijn altijd benieuwd hoe iets werkt en hoe iets beter of anders kan. Op en top techneuten dus.

De Assemblage Medewerker die we zoeken is handig en in staat om verschillende series producten op de juiste manier te assembleren.

Affiniteit met techniek is dan ook niet meer dan logisch.

Naast twee rechterhanden zijn we op zoek naar het volgende :

 • Praktisch opgeleid op een voor de functie relevant vakgebied;
 • Kennis en ervaring binnen de (fijnere) machinebouw;
 • In staat om zelfstandig een (deel van het) assemblage proces op te pakken;
 • Meedenken met het maken van assemblage-instructies en vervolgens deze nauwgezet en consequent kunnen uitvoeren;
 • Bereid om repetatieve werkzaamheden uit te voeren.
 • Mocht je recent je opleiding hebben afgerond en twijfelen of je wel genoeg ervaring hebt, geen probleem! Ook met starters maken we graag kennis!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier