Service Adviseur Porsche
Porsche Centrum Leusden
Leusden, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen

Bij Porsche Centrum Leusden ga jij aan de slag als onze Service Adviseur. Jij bent het gezicht van de winkel en eerste aanspreekpunt voor onze klanten gedurende het hele werkplaats traject.

In deze cruciale rol ben je mede bepalend voor de hoge servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Heeft een klant onverwacht problemen met zijn Porsche of moet de auto een onderhoudsbeurt hebben? Jij regelt het!

Je luistert goed, weet wat service is en bedient de klant optimaal. Dit vraagt om een commerciële en servicegerichte instelling.

Je rapporteert aan de After Sales Manager.

Wat vragen we van jou

Jij begrijpt als geen ander dat het succes van onze winkel een team effort is iedere dag weer. Je bent zelfbewust; weet goed wat je wilt, wat jouw talenten zijn, maar ook wat je nog moet ontwikkelen of minder bij je past.

De ideale kandidaat heeft dus een stevige persoonlijkheid en passie voor mensen én passie voor ons mooie merk. Verder ben je woonachtig in de regio Leusden.

Om deze functie succesvol uit te voeren heb je ruime ervaring in automotive en begrijp je Luxury Retail. Door jouw sterke klantfocus en uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel in het Nederlands als Engels voelt iedere klant zich door jou gehoord.

Ook als iets een keer onverwacht anders loopt dan gepland, zorg je met een glimlach voor de juiste oplossing. Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond en je bent commercieel en technisch onderlegd.

Ervaring met Autoline heeft sterk onze voorkeur. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met auto’s in het luxe segment.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime baan in een jonge en dynamische werkomgeving waar je een cruciale rol binnen de organisatie vervult.

We werken met een gedreven en ervaren team, waarin je samen werkt aan de groei van de organisatie. Naast goede arbeidsvoorwaarden conform werkervaring, wordt er een baan aangeboden in een professionele werkomgeving waar je volop ruimte krijgt mee te denken en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd.

 • Een marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen;
 • CAO Motorvoertuigen en Tweewielers;
 • Pensioen Metaal & Techniek;
 • Informele werksfeer;
 • Dynamische cultuur;
 • Training, coaching en doorgroeimogelijkheden;
 • Een collectieve zorgverzekering bij ONVZ met een bijdrage van €300 euro bruto per jaar van ons;
 • De mogelijkheid mee te doen met de Pon Fit-activiteiten. Denk aan bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en nog veel meer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier