Anesthesiemedewerker - Freelance
SIRE
Utrecht, The Netherlands
6 dagen geleden

Het bedrijf

Onze klant is een professionele Healthcare organisatie in Utrecht, Netherlands. Je gaat als ZZP'er aan de slag bij een ziekenhuis in de buurt van Utrecht.

Functie omschrijving

Als anesthesiemedewerker ben je stressbestendig, flexibel, initiatiefrijk en klantgericht. Je hebt een zelfstandige en resultaatgerichte instelling en het liefst al werkervaring.

Je werkt nauw samen met, en onder supervisie van, de anesthesioloog. Je voert zelfstandig taken uit bij de verdoving van een patiënt en begeleid de patiënt voor, tijdens en na de operatie.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden :

 • Het is jouw belangrijkste taak in het OK-team om, samen met de anesthesioloog, ervoor te zorgen dat een patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat.
 • Als Anesthesiemedewerker bewaak jij de vitale functies van de patiënt en zorg je ervoor dat iemand goed door de operatie heen komt.
 • Vereisten

  Als de ideale kandidaat :

 • heb je een CZO / NVZ-diploma anesthesiemedewerker.
 • heb je een zelfstandige en resultaatgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden.
 • ben je stressbestendig, flexibel en initiatiefrijk.
 • Overige informatie :

  Aantal uur per week is bespreekbaar, maar er is een voorkeur voor 24 tot 36 uur.

  Het tarief is bespreekbaar.

  Heb je interesse of ken je iemand met interesse? Bel me dan op 0629399243

  Heb je interesse en wil je meer weten over deze functie, reageer dan door op solliciteer te klikken en contact op te nemen met Coen van Eck

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier