Adviseur PV+
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
20 dagen geleden

Je werkzaamheden

Als beleidsadviseur PV+ / Lean vervul je een aantal rollen. Je begeleidt afdelingen om de principes en methodes van Lean eigen te maken en steeds verder te vertalen naar hun praktijk.

Je coacht daarbij de leiding op hun leiderschap ten aanzien van continu verbeteren, ondersteunt de complexere verbeterinitiatieven en adviseert het management op veranderkundige vraagstukken.

Daarnaast ontwikkel je met het team onze methodieken en onze eigen vaardigheden, en verzorg je trainingen en workshops op het gebied van PV+ / Lean.

Jouw profiel

 • Je werkt en denkt op Academisch / HBO+ niveau
 • Je begrijpt de lean filosofie en hebt ten minste 3 jaar ervaring met de toepassing in de praktijk
 • Je bent gedreven om samen steeds beter te zorgen voor kwaliteit van leven
 • Gedegen kennis van (zorg)processen in een complexe organisatie
 • Je denkt en werkt vanuit pull’ (vs push’), ook in de ontwikkeling en toepassing van PV+
 • Je denkt in kansen en mogelijkheden, durft stelling te nemen, overtuigt op argumenten
 • Je hebt adviesvaardigheden en coachingsvaardigheden voor het coachen van leidinggevenden op alle niveaus en hebt veranderkundige vaardigheden voor taaie vraagstukken
 • Communicatief vaardig, prettig in de omgang, kan goed zelfstandig werken, maar zoekt daarbij samenwerking en weet mensen te verbinden.
 • Aangenaam

  Het St. Antonius Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met bijna 6000 medewerkers. Vanuit de missie samen zorgen voor kwaliteit van leven’ streven wij continu naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste medische behandeling, verpleegkundige zorg en service krijgt in een gastvrij en veilig ziekenhuis.

  Naast patiëntenzorg zijn onderzoek en opleiding belangrijke activiteiten.

  Landelijk staat het St. Antonius Ziekenhuis bekend om zijn expertise op gebied van behandeling van patiënten met hart-, vaat-

  longziekten en kanker. Het St. Antonius Ziekenhuis scoort zeer goed in landelijke onderzoeken naar de beste ziekenhuizen.

  In 2018 is het opnieuw door het onderzoeksbureauTEI uitgeroepen tot Topwerkgever.

  Het PV+ / Lean team

  Je komt terecht in een team vandrie adviseurs PV+ / Lean endrie beleidsadviseurs Zorglogistiek, jullie worden aangestuurd door de manager Lean en Zorglogistiek.

  Het team ondersteunt zowel zorgafdelingen als (medisch) ondersteunende afdelingen.

  Wij bieden

  Salariëring vindt plaats volgens FWG 65, maximaal € 5.257,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-

  Ziekenhuizen. Wij bieden, naast een uitdagende werkomgeving, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele arbeidstijden, individuele loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden.

  Het betreft een jaarcontract met de intentietot verlenging.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier