Dialyseverpleegkundige
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
1 dag geleden

Functie-inhoud

De afdeling Nierziekten beschikt over een groot multidisciplinair team. Alle disciplines binnen dit team zijn toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar voor collega’s en patiënten.

Jij als dialyseverpleegkundige bent hierin een belangrijke speler. Je bent de schakel tussen patiënt, familie, medisch specialist en andere disciplines.

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse dialysebehandelingen binnen de afdeling maar ook op andere afdelingen zoals de Intensive Care.

Zelfstandig kunnen werken maar ook samenwerken met andere disciplines is erg belangrijk binnen ons team. Verder vallen, EVV-schap (Eerst Verantwoordelijke Verpleegkundige), het leveren van een bijdrage aan preventieve zorg rondom de patiënt (gezondheidsvoorlichting) en bevorderen van zelfmanagement onder jouw taken.

Wil jij eens een kijkje nemen op onze afdeling? Bekijk dan hier onze vlog.

Functie-eisen

Met jouw gastvrije en sociale karakter kunnen collega’s en patiënten rekenen op jouw bijdrage aan een goede sfeer op de afdeling.

Van jou verwachten we initiatief, dat jij meedenkt over kwaliteitsverbetering en nieuwe ideeën aanbrengt ter ontwikkeling van de afdeling en ons werk.

Samenwerking is erg belangrijk op onze afdeling en als teamplayer ben je bij ons dan ook helemaal op jouw plek! Jij vindt eigen regie voor de patiënt belangrijk en kiest daarom samen met de patiënt welke zorg passend is.

 • Je bent gediplomeerd Dialyseverpleegkundige en bent BIG-geregistreerd.
 • Je geeft en ontvangt graag opbouwende feedback.
 • Je bent bereid om onregelmatigheidsdiensten en bereikbaarheidsdiensten te werken.
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Afdeling Nierziekten

  Het Catharina Ziekenhuis en het Elkerliek Ziekenhuis (locatie Deurne) hebben een samenwerkingsverband binnen het specialisme Nierziekten.

  Twee ziekenhuizen vol ambitie, hebben kwaliteit van zorg hoog in het vaandel staan. Zo werken we samen aan veilige en professionele Nefrologische zorg dicht bij de patiënt en hebben we een regionale functie als kenniscentrum ten aanzien van nierziekten.

  Het team in het Catharina Ziekenhuis bestaat uit ongeveer 70 medewerkers.

  Naast de dialyse behandelingen binnen het ziekenhuis, verzorgen we trainingen zodat de patiënt thuis zelfstandig een dialyse behandeling kan uitvoeren.

  Dit sluit aan bij onze visie; de patiënt heeft zelf de regie in handen over zijn zorg.

  Het Catharina Ziekenhuis

  Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten.

  Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

  In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel : elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten.

  We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.

  Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.

  Ons aanbod

  De functie is volgens ziekenhuis CAO ingeschaald in FWG50 (max € 3490,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.

  Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.

  Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op! Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier