Monteur hoogspanningstechniek (toezichthouder)
DNWG
Goes
1 dag geleden
source : Techniekwerkt

Jij maakt het dat projecten en onderhoudswerken veilig en georganiseerd uitgevoerd kunnen worden.

Als Monteur Hoogspanningstechniek heb je een uitdagende en verantwoordelijke baan met als hoofdtaak het toezicht houden op een veilige werkomgeving bij de uitvoering van werkzaamheden in de hoogspanning.

Tevens houd jij de controle op de voortgang van het werk van aannemer(s) aan de hand van vastgestelde planningen en kwaliteitsnormen.

De afdeling Hoogspanningstechniek (HT) is onderdeel van de businessunit Operations binnen DNWG. De afdeling bestaat uit ca.

85 medewerkers die gespecialiseerd zijn op het gebied van projecten, engineering, beheer, onderhoud en storingen aan 380kV, 150kV, 50kV en 10kV stations en verbindingen.

De energietransitie heeft een grote invloed op het elektriciteitsnetwerk in Nederland. Het aansluiten van zon- en windparken wordt door de afdeling HT uitgevoerd voor de regionale netbeheerder Enduris en de landelijke netbeheerder TenneT.

Wil jij deel uitmaken van een hecht team met trotse en ervaren vakspecialisten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde MBO-opleiding (Elektrotechniek niveau 3);
 • Bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen op het gebied van hoogspanning;
 • Hoge mate van veiligheidsbewustzijn;
 • VCA-VOL certificaat;
 • Rijbewijs B (E);
 • Werkervaring in de Elektrotechniek.
 • Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? Liefst 40 natuurlijk! Maar als jij een andere voorkeur hebt, dan horen we dat graag. Wat bieden we jou?

  Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles :

 • Een salaris in functieschaal 4 of 5 (max. € 2940, ) afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • Benefit budget, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. Vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen.
 • Eindejaaruitkering 4,5%, winstdeling en persoonlijk opleidingsbudget
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP
 • Een gezellige werksfeer
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Je standplaats is je woonplaats
 • Jouw toekomst

  Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Een pre-employement screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Jouw toekomst Ontdek DNWG

  Beeld je eens in dat je iedere dag werk verricht voor 200.000 klanten. Voor een infranetwerk dat iedereen raakt en waar wij 24 / 7 verantwoordelijk voor zijn.

  Wij zijn trots op het beheer van tienduizenden kilometers kabels en leidingen. Trots op eindeloze technische uitdagingen.

  Waar we het meest trots op zijn? Iedere dag elektriciteit, water, gas, duurzame energie op ieder moment, in iedere situatie.

  Voor velen is ons werk onzichtbaar, maar het is onmisbaar. En daarom, hebben we jou nodig. Ontdek DNWG

  Neem contact op met Linda de Winter Solliciteer Bel 06 220 56 307 Stuur een bericht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier