Schoonmaker in Heerde
Get Work
Heerde, NL
1 dag geleden

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een parttime schoonmaakmedewerker voor de maandag t / m vrijdag van 16.30 uur tot 19.

30 uur. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van het kantoorpand, toiletten en de algemene ruimtes. Het gaat om de weken 32 en 33.

Heb je langer beschikbaar, dan hebben wij ook nog andere mogelijkheden! Neem gerust contact met ons op.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze leuke baan als schoonmaak medewerker in Heerde rekenen op :

 • een goed salaris van €10,94 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de schoonmaakmedewerker bent voor deze functie, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Voor deze vacature in Heerde zoeken we een schoonmaakmedewerker met :

 • een aanpakkersmentaliteit
 • beschikbaar in week 32 en 33.
 • een (t)huis in Heerde of in de directe omgeving van Heerde, zoals Epe of Wapenveld.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze tijdelijke vacature als schoonmaak medewerker is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier