Senior Projectleider Werktuigbouwkunde, Oisterwijk
ENGIE Services Nederland NV
Oisterwijk, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben je nu werkzaam als projectleider of senior projectleider in werktuigbouwkundige projecten? En ben je op zoek naar uitdagende projecten in de top van de installatietechniek? Dan zoekt ENGIE jou!

Wat doe je als Senior Projectleider Werktuigbouwkunde?

Als Senior Projectleider Werktuigbouwkunde (WT) ben je werkzaam op de afdeling Projecten. Je voert diverse nieuwbouw projecten uit variërend van middelgrote tot grote industriële en utiliteitsprojecten.

De totale projecten zijn vaak multidisciplinair van aard en variëren in omvang en complexiteit. Deze projecten zijn uiteenlopend van de bouw van kantoorpanden, ziekenhuizen, scholen tot aan productiefaciliteiten toe.

Als Senior Projectleider WT leid jij de werktuigbouwkundige projecten en ben jij diegene die er voor zorgt dat de WT projecten ook werkelijk gerealiseerd worden, van aanvraag tot oplevering ben jij in staat om deze projecten op een gedegen manier te leiden.

Je bewaakt de voortgang van zeer uitdagende projecten op commercieel, technisch, financieel en administratief vlak en brengt aan verslag uit over de voortgang van het project.

Daarnaast stuur je de diverse teamleden aan zodat deadlines worden gehaald. Al deze werkzaamheden spelen zich af in de absolute top op het gebied van installatietechniek!

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden :

 • Het voorbereiden van de verschillende WT projecten waarbij je rekening houdt met de organisatie, werkmethoden, planning, inzet van mensen en middelen, ARBO en kwaliteitsnormen, om op deze manier een effectieve en efficiënte uitvoering te laten plaatsvinden.
 • Daarbij toets je financiële haalbaarheid en uitvoeringshaalbaarheid en zorg je ervoor dat projectplannen en forecast worden uitgewerkt.

 • Tijdens de uitvoering draag je zorg voor de uitvoering binnen de afgesproken planning en budgetten, hierbij is zorgvuldige afstemming met de klant van groot belang.
 • Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting op de verschillende projecten.

 • Je leid de projecten zodanig dat de verschillende projectteams op een efficiënte en effectieve manier zijn ingericht met op elkaar afgestemde werkprocessen.
 • Daarnaast werk je binnen de geldende wetgeving en voorschriften en ENGIE werkprocessen. Je houd rekening met projectrisico’s, gestelde richtlijnen, en kwaliteitseisen.

  Je evalueert gaandeweg de projecten en stuurt bij waar nodig.

 • Het herkennen van commerciële uitbreidingsmogelijkheden en anticiperen bij meerwerk. Binnen de projecten zorg je ervoor dat je financieel in control bent, maak je nacalculaties en evalueer je projectresultaten.
 • De behaalde tussentijdse- en eindresultaten rapporteer je aan de Manager Projecten.

 • Het onderhouden van contacten met diverse projectmanagers aan de klantzijde, leveranciers, onderaannemers en diverse afdelingen binnen ENGIE, zodanig dat dit een effectieve bijdrage levert aan de voortgang van de diverse projecten.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier