Bestuiver
Luba
NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Als ervaren bestuiver hoeven we jouniets uit te leggen over de werkzaamheden. Wel kunnen we verklappendat je met een uniek gewas werkt.

Dit gewas is vergelijkbaar met debestuivingswerkzaamheden op cherrytomaten. Jij werkt in een kleinteam om ook dit jaar weer het maximale resultaat uit dit gewas tehalen.

Je wordt ingewerkt door het bestaande team van bestuiverszodat je hierna zelfstandig aan de slag kunt. De verwachting is datde bestuivingswerkzaamheden tot en met mei aanhouden.

Na dezeperiode gaan we op zoek naar een volgende bestuivingsklus voor jou.Bij goed functioneren kun je volgend jaar weer aan de slag op dezeklus.

Jouw toekomstige werkgever is specialist in het ontwikkelenen exporteren van bloemzaden met een groot kassencomplex waar demedewerkers de bloemen bestuiven en tevens een laboratorium waaronderzoek gedaan wordt.

Het is een leuk en informeel bedrijf.Functie eisen De ideale kandidaat heeft ervaring metbestuivingswerk. Ervaring met mini-

tomaten is een pre. Je bentcijfermatig sterk. Dit laatste is met name van belang omdat éénfout desastreuze gevolgen kan hebben.

Daarnaast ben je 20-38 uurper week beschikbaar. Je kunt goed zelfstandig werken, bent sociaalin de omgang, hebt een accurate werkwijze en je bent communicatiefvaardig.

Wat wij bieden Het betreft een tijdelijke functie voor hetbestuif seizoen tot en met week 23 . Je kunt zowel fulltime alsparttime aan de slag voor minimaal 20 uur.

De werktijden zijn van07 : 30 uur tot 15 : 00 uur maar deze zijn in overleg. Het loon isafhankelijk van leeftijd en ervaring.

Om een indicatie te gevenverdien je €12,57 bruto per uur als je al enige ervaring hebt metbestuiven. Hoe je solliciteert Snel.

Al binnen een paar minuten ishet eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een(automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier