CCU-verpleegkundige
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

De functie

Ben jij onze nieuwe held op klompen? Dat ben je als CCU-verpleegkundige zeker!

Als CCU-verpleegkundige zorg je voor patiënten met een cardiologische aandoening als gevolg van een hartinfarct of ritme- / geleidingsstoornissen.

Deze patiënten hebben goede bewaking nodig, maar dat weet jij natuurlijk als geen ander!

Voordat de onderzoeken en cardiologische interventies beginnen, bereid je de patiënt hierop voor. Je stelt hen gerust, geeft uitleg en je houdt een oogje in het zeil.

Daarnaast voer je onderzoeken uit zoals ECV, Ajmaline testen en bied je MSCT ondersteuning. Ook werken we op deze afdeling met de EHH waarbij je de cardioloog en de arts-assistenten ondersteund bij spoedgevallen.

Meer uitdaging?

Nog meer uitdaging? Als de IC-afdeling hulp nodig heeft sta jij paraat. Samen met de IC-afdeling draag je zorg voor het reanimatieteam.

Je werkt hier nauw samen met de Cardioloog en gespecialiseerde verpleegkundigen. Uiteindelijk doe je dit met als doel het zorgen voor optimale zorgcontinuïteit én verpleegkundige kwaliteit!

De afdeling :

Je gaat aan de slag in een team van 18 collega's en binnen onze afdeling met 6 CCU bedden en 4 EHH bedden.

Wij vragen

Een collega in het bezit van een mbo of hbo diploma Verpleegkunde. Na je opleiding heb je de vervolgopleiding tot CCU-verpleegkundige of BBIC-verpleegkundige gevolgd.

Hoe cliche misschien ook, je hebt hart voor je vak en passie voor Cardiologie. Als nieuwe collega vind je snel je draai in ons team.

Je staat klaar voor je collega's, samen werken we hard én serieus, maar we hebben ook de broodnodige lol met elkaar.

 • Kom je bij ons werken? Dan is het belangrijk dat je binnen 2 maanden nadat je bij ons bent gestart, een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) inlevert.
 • Wij bieden

  Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen! Je arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Ziekenhuizen, je wordt ingeschaald in FWG 55 (max.

  € 3.917,-) én we bieden je :

 • een baan in een top(klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie;
 • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • parkeren tegen een gereduceerd tarief van €1,- per werkdag;
 • een aantrekkelijke fiscale regeling reiskosten;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.a. sportmogelijkheden en een fietsregeling.
 • En wist je dat :

 • onze ziekenhuislocaties heel goed bereikbaar zijn? Zowel met het OV als met de auto?
 • wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? We geven daarom stoelmassages, organiseren gezondheidsdagen en bieden loopbaangesprekken.
 • de cultuur binnen ons ziekenhuis gericht is op mens en innovatie? En dat wij ook snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden?
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier