Recruiter
Status Pro
Alphen aan den Rijn, NL
6 dagen geleden

Je komt in de ochtend aan op kantoor, dolenthousiast. Vandaag gaan er twee verpleegkundigen op gesprek bij een van jullie vaste klanten in de zorg.

Vanuit de persoonlijke gesprekken die je eerder deze week hebt gevoerd, weet je vrijwel zeker dat het de juiste matches zijn.

Met de Accountmanager overleg je hoe de dag eruit gaat zien, welke vacatures open staan en waar op dit moment de focus ligt.

Samen met de Accountmanager Stijn en in combinatie met jouw commerciële vaardigheden is jullie doel de zorg of onderwijsmarkt te veroveren! Zodra de Accountmanager de deur uit is, begin je met het plegen van een aantal belangrijke telefoontjes en het doornemen van je mail.

In de middag heb je nog een leuke dame op gesprek voor een functie binnen de zorg. Het behalen van successen en plaatsen van kandidaten geeft jou een enorme boost!

Functie-eisen :

 • Target gericht werken, werkt voor jou;
 • HBO(+) werk- en denkniveau;
 • Fulltime beschikbaarheid;
 • Doorzettingsvermogen;
 • Initiatiefnemen;
 • Creativiteit in werving;
 • Commercieel inzicht;
 • Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever bemiddelt personeel in de breedste zin van het woord. Ben jij opzoek naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig?

  Onze klant begrijpt dat in deze markt flexibiliteit en kwaliteit bovenaan staan. De deskundigen hebben hun krachten gebundeld en vanuit dit grote netwerk van kennis en relaties bieden zij de mogelijkheid om vraag en aanbod op de juiste manier samen te brengen.

  Zij zoeken mensen, geen cv’s, en willen je graag leren kennen om samen het beste uit elkaars talenten te halen. Je komt terecht in een warm bad, binnen een gedreven team met ervaren collega’s, gespecialiseerd in de publieke sector.

  Onze opdrachtgever neemt je mee in de wereld van arbeidsbemiddeling om samen succes te behalen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier