Constructief modelleur
TECHNICHE bv "building careers"
Dordrecht, NL
19 uur geleden
source : Bouwvacatures

Constructief modelleur gezocht

Als constructief modelleur ga je werken aan grote projecten. Deze projecten projecten bevinden zich in zowel de infrastructele hoek als de utiliteitsbouw.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonconstructies. Kwaliteit van werken staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel, ook vinden zij innovatief werken en een hoge mate van betrokkenheid belangrijk.

Wil jij werken in een omgeving waar het uiterste gevraagd wordt? Solliciteer dan direct! TECHNICHE "building careers" is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak.

Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière. Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer : 010 - 766 1000 en vraag naar Michel Uijlenbroek.

Werken aan uitdagende en afwisselende infrastructurele en utiliteitsbouwprojecten; Zelfstandig modellen opzetten en uitwerken.

Functieeisen

Werkervaring : 1-5 jaar

 • Vereisten : HBO Bouwkunde en / of Civiele Techniek; Relevante werkervaring in civiele betonbouw; Collegiaal en communicatief vaardig;
 • Ervaring met Autocad / Tekla of Revit.

  Opleidingsniveau : HBO

  Duur : Vast

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier