Huisarts
's Heeren Loo
Julianadorp, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Expertisecentrum Advisium Julianadorp functioneert als een gezondheidscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wij bieden intramurale zorg aan ongeveer 450 cliënten. Advisium Julianadorp heeft een grote diversiteit aan medische, paramedische en gedragswetenschappelijke expertise.

Doordat deze verschillende expertises binnen Advisium aanwezig zijn zijn de lijnen kort en heb je veel mogelijkheden voor de te leveren zorg.

Als huisarts ben je onderdeel van het team van het medisch centrum. Het team van het medisch centrum bestaat uit AVG’s (artsen voor verstandelijk gehandicapten), verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, doktersassistenten en een polimanager.

Hoe ga je helpen?

Je werkt binnen het medisch centrum van Advisium in Julianadorp. Daar bied je, in samenwerking met de AVG s, een bijdrage aan de complexe en uitdagende medische zorg van cliënten met een verstandelijke beperking die woonachtig zijn op het terrein van ’s Heeren Loo in Julianadorp.

De cliëntgroep is zeer gevarieerd, van cliënten met een lichte verstandelijke beperking tot cliënten met een ernstige meervoudige beperking.

Binnen het team is laagdrempelig overleg aan de orde van de dag en voelt iedereen de verantwoordelijkheid tot het bieden van goede zorg.

Als huisarts zal je met name ingezet worden op de niet-handicap gebonden zorg van onze cliënten. Je verricht dus feitelijk huisartsenzorg.

Daarbij wordt je gecoacht door onze ervaren artsen, dit omdat deze niet-handicap gebonden zorg soms een iets andere aanpak vereist dan je wellicht gewend bent vanuit de huisartsenzorg.

De problematiek zelf is vergelijkbaar.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een dienstverband op ZZP-basis is bespreekbaar.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal € 4625,- en maximaal € 6971,- (FWG 70) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Dit ben jij

  Je bent in het bezit van een artsendiploma en als zodanig geregistreerd. Je werkt binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep. Daarnaast :

 • ben je bij voorkeur een geregistreerd huisarts
 • beschik je over sterke communicatieve vaardigheden, ben je samenwerkingsgericht en heb je een sterk organisatiebewustzijn
 • ben je creatief in het oplossen van niet alledaagse problemen en vind je complexe casussen een uitdaging
 • heb je bij voorkeur ervaring binnen een zorginstelling
 • sta je stevig in je schoenen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier