Open dag ING Leeuwarden
YoungCapital
Leeuwarden-NL
10 dagen geleden

Wat ga je doen?

Tijdens deze open dag krijg je de kans om in gesprek te gaan met medewerkers die bij de klantenservice van ING werkzaam zijn.

Zij vertellen hoe hun werkdag er uit ziet. Ook krijg je een rondleiding over de werkvloer, zodat je een idee krijgt van de werkomgeving en de sfeer.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om met gesprekken mee te luisteren. Dit allemaal om je een goed beeld te geven wat het werken voor ING inhoudt.

Ben jij na de open dag helemaal enthousiast geworden om te komen werken bij ING? Dan gaan we graag met je in gesprek om de vervolgstappen te bespreken!

Over de functie :

Als klantenservice medewerker bij ING in Leeuwarden is geen dag hetzelfde. Je wordt door klanten gebeld met de meest uiteenlopende vragen.

Je verhoogt bijvoorbeeld een betaallimiet en sluit studentenverzekeringen af. Met jouw Wft Basis-certificaat op zak weet jij op elke vraag het antwoord.

Jij bent samen met jouw team verantwoordelijk om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Je geeft en krijgt veel feedback.

Zo leer je zelf veel, maar help je ook jouw collega s.

Wat de werkzaamheden precies inhouden en hoe het nou echt is om als klantenservicemedewerker bij ING te werken, vertellen we je graag op 10 april!

Voor deze functie dien je minimaal 36 uur per week flexibel beschikbaar te zijn en in bezit te zijn van een MBO 4 diploma of hbo propedeuse.

Wat wij bieden :

 • Een mooi brutosalaris van € 13,77,- per uur.
 • Je krijgt de (unieke) kans om een Wft Basis-certificaat te behalen op kosten van YoungCapital;
 • YC Skilss : toegang tot minimaal 200 cursussen (e-learnings, webinars and more);
 • Werken bij één van de bekendste banken van Nederland;
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal 36 uur flexibel beschikbaar;
 • Je hebt werkervaring waarbij klantcontact centraal stond.
 • Door te solliciteren op deze vacature, weten we dat jij interesse hebt om bij de open dag aanwezig te zijn. We zullen telefonisch contact met jou opnemen en vertellen je dan graag meer!

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier