Structural engineer / constructeur
Saetech b.v
Middelbeers, Noord-Brabant
3 dagen geleden

FUNCTIE Heb jij affiniteit met techniek? Wil jij altijd weten hoe iets in elkaar zit, en hoe je het kunt verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij, Saetech, zijn een klein engineeringsbureau dat sinds 2015 klanten helpt in het ontwikkelen van bijvoorbeeld hijs- en hefmateriaal.

Verder behoort het uitvoeren van project engineering voor complexe hijs- en hefprojecten op land en op zee tot onze diensten.

Ook andere type machines of constructies worden door ons ontworpen.

We zijn op zoek naar iemand die ons komt versterken vanuit ons kantoor in Middelbeers.

Wij zijn een praktisch ingesteld bedrijf dat dicht bij de uitvoering en / of fabricage staat. Wij blijven betrokken tot het project of product gereed is.

Jij bent degene die verantwoordelijk wordt voor het uitvoeren van project engineering van uitdagende en complexe projecten.

Denk hierbij aan ontwerp van hijs- en hef gereedschappen met daarbij behorende (staal) structural berekeningen. Ook het opstellen van project documentatie voor transport- en hijs-projecten behoort binnen jouw takenpakket.

Je ontwerpt de concepten in 2D en 3D in AutoCAD en / of Inventor, zodat jij en de klant een goed overzicht hebben van het project.

Structurele berekeningen worden in RFEM en / of Excel gemaakt volgens de laatste normeringen en richtlijnen.

Hijsframes, transportframes, mobiele kraanplannen, hijsbalken en hydraulische hijs- en hef tools Je werkgebied is ontzettend breed, teveel om op te noemen!

Klanten zijn nationaal en internationaal, hoofdzakelijk Europees. Dus hierdoor is er veel variatie in de projecten en werkzaamheden.

We nodigen je graag uit om onze & Referenties eens te kijken om een indruk te krijgen van onze werkzaamheden. TAKENPAKKET Het zelfstandig maken van ontwerpen & berekeningen conform geldende normen & richtlijnen

Ontwerpen van (stalen) equipment in 2D & 3D

Sterkte berekeningen in FEM of spreadsheets WELKE KWALITEITEN BRENG JIJ IN? Je bent creatief out-of-the-box denken doe je het liefst!

Je bent proactief de volgende stap heb jij allang bedacht.

Je bent leergierig stilstaan is achteruitgang!

je bent klantgericht

 • Je hebt een teamspirit ik’ bestaat niet; we zorgen er samen voor. WELKE KENNIS HEB JIJ? Onze gedachte gaat uit naar een teamspeler met meerdere jaren werkervaring op het gebied van (project) engineer of constructeur;
 • HBO of WO opleiding werktuigbouwkunde

  Ervaring met AutoCAD en (en eventueel Inventor of ander 3D pakket)

  Kennis van Word en Excel

  Ervaring met FEM analyse software, bij voorkeur RFEM of SCIA

  Je spreekt en schrijft makkelijk in het Nederlands & Engels en eventueel ook Duits

  Ervaring in hef- en hijswereld is gewenst, maar geen vereiste WAAR ZORGEN WIJ VOOR? Een klein team, met een informele werksfeer.

  Full-time dienstverband (38 uur)

  Werkzaam volgens CAO Metaalunie

  Je pensioen wordt goed geregeld

  Flexibele werktijden

  Mogelijkheid tot (gedeeltelijk) thuiswerken na de proefperiode

  Mogelijkheid tot doorontwikkeling en eigen initiatieven

  Reiskostenvergoeding

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier