Operator rioolreiniging met rijbewijs C
Adequaat Personeel
den haag, NL
5 dagen geleden

Wil jij werken aan een perfect rioolstelsel voor Nederland? Dat is toevallig ook de missie van onze opdrachtgever. Als marktleider op het gebied van rioolrenovaties en reiniging, werken zij met het meest moderne materieel en de nieuwste apparatuur.

Het enige wat ze nu nog missen is jou : een zelfstandige operator met groot rijbewijs en een sterke teamgeest.

Als Operator zorg je voor het inspecteren, reinigen en renoveren van rioolleidingen. Je maakt (GVK of naaldvilt) deelreparaties, je werkt met robotfrezen en daarnaast herstel je volledige riolen door middel van relining.

Concreet betekent dit dat jij met je collega’s een glasvezel of Naaldvilt kous aanbrengt in het riool die wordt uitgehard met uv-licht, warm water of stoom.

Zo zorgen we ervoor dat riolen weer tientallen jaren meekunnen.

Je valt in deze functie onder de CAO Bouw & Infra, wat zeer gunstig is voor deze functie ten opzichte van andere rioleringsbedrijven.

Dit betekent o.a. 45 vrije dagen, een goed salaris, veel extra vergoedingen.

Wie ben jij :

 • een ambitieuze aanpakker;
 • je hebt je rijbewijs C en al enige jaren rij ervaring;
 • een betrokken samenwerker;
 • een creatieve doorzetter;
 • je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Samen met collega’s de klus klaren, dát is waar jij goed in bent. Je gaat nauwkeurig en voortvarend te werk en je laat je niet afschrikken door onvoorziene omstandigheden.

  Met je collega’s analyseer je wat er aan de hand is, ga je de uitdaging aan en wordt de klus geklaard. Kwaliteit leveren en veilig werken heeft daarbij altijd je hoogste prioriteit.

  Je moet bereid zijn vroeg te beginnen met je team (6 : 00 uur) en vaak van huis te zijn (in de kost). Daar tegenover staat een goed salaris met prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO bouw & infra.

  Je bent geknipt voor deze functie, want naast bovenstaande eigenschappen, beschik je over rijbewijs C (bij voorkeur met code 95) of ben je bereid dit te behalen via ons.

  Bijzonderheden

  Je werkt met een team van enthousiaste en kundige collega’s die bekend staan als harde werkers met gevoel voor humor en daar zijn we blij mee.

  Jullie maken soms lange dagen, dus een goede sfeer komt het werk zeker ten goede!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier