Psychosociaal Verpleegkundige
Accolade Zorg
Bosch en Duin, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

 • Als Psychosociaal Verpleegkundige (PV) ben je onderdeel de vakgroep Psychologie. (eruit van het advies- en behandelcentrum.
 • Hieronder vallen de vakgroepen psychologie, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Je zet jouw kennis en ervaring in bij het observeren en analyseren van complex gedrag van de bij ons verblijvende cliënten en bij het coachen van de teams in het omgaan met dit gedrag.

  Je houdt je bezig met het vroegtijdig signaleren van problematiek en het bieden van preventieve begeleiding en coaching aan medewerkers.

  Je bent op verzoek van multidisciplinaire teams inzetbaar bij complex probleemgedrag. Je hebt een flexibele instelling en kunt goed schakelen met het zorgpersoneel in de teams.

  Jouw doel is medewerkers coachen in een goede benadering van de cliënten met complex gedrag. Hierin werk je nauw samen met onze (GZ-)psychologen en specialisten ouderengeneeskunde.

  Naast de interne contacten, heb je ook contact met mantelzorgers of contactpersonen van cliënten en GGZ-instellingen.

  Locatie : Standplaats de Wijngaard, Zeist. Daarnaast ook de werkgebieden Hart van Vathorst, Amersfoort en d’Amandelboom, Bilthoven.

  Wat breng je mee? Om succesvol te kunnen zijn in deze rol moet je stevig in je schoenen staan. Jij bent geduldig, hebt een duidelijk visie op de bejegening van onze bewoners en heb jij kwaliteit en vernieuwing hoog in het vaandel staan.

  Verder vragen wij :

 • Afgeronde opleiding HBO-V en ervaring in de psychiatrie of NAH.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als multidisciplinair te werken;
 • Je kan goed omgaan met complex gedrag, bent flexibel, pro-actief, daadkrachtig en service-gericht
 • Je hebt toegewijde aandacht voor- en betrokkenheid bij onze bewoners
 • Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Wat bieden wij? Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt.

  Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal. Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en dankbare bewoners.

  Daarnaast krijg je bij ons :

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie is ingeschaald conform CAO VVT FWG 50, met een salaris tussen de € 2.668,93 en € 3.582,26 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;
 • En niet onbelangrijk, leuke professionele collega’s en een fijne werksfeer!
 • Wie zijn wij? Accolade Zorg biedt intra- en extramurale zorg aan cliënten die zich aangesproken voelen door de christelijke identiteit van de organisatie.

  Onze uitgangspunten daarbij zijn : goede christelijke zorg heeft ons hart, medewerkers en vrijwilligers verdienen onze aandacht en verantwoorde zorg vraagt om transparantie.

  Accolade Zorg realiseert haar zorgaanbod in de regio’s Amersfoort, Assen, De Bilt, Bodegraven en Zeist.

  Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie. We verwachten daarom dat je meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente bent die de Bijbel als het woord van God aanvaardt en dat je deelt in onze christelijke levensovertuiging en motivatie om Gods liefde door te geven.

  In je brief lezen we dan ook welke rol het geloof in jouw leven heeft.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier