Team Horeca AZ Trainingscomplex
AZ
Alkmaar, NL
3 dagen geleden

Word onderdeel van het team achter het team

In Wijdewormer staat een prachtig trainingscomplex waar dagelijks topsport wordt bedreven. Op deze locatie worden onze (jeugd-)spelers getraind, die de toekomst bepalen van de club.

Het trainingscomplex is een dynamische omgeving. Zo ontvangen wij 7 dagen per week spelers, medewerker en bezoekers, het is een komen en gaan van mensen, een omgeving waarin de tijd niet stil staat.

Jouw dag op het trainingscomplex

Van fans bedienen achter de bar in het Familyhome, tot het helpen bij het voorbereiden met maaltijden, bij AZ is er altijd een rol die bij jou past, ongeacht hoeveel expertise je hebt.

Hier krijg je de kans te starten op de plek die past bij jouw ervaringsniveau. Of je nu een ervaren horecamedewerker bent of een student op zoek naar een bijbaan.

Wij zorgen samen dat je groeit in je rol.

Werktijden

Jouw werkdagen zijn door-de-weeks en / of in de weekenden. Afhankelijk van de mogelijkheden die jij hebt, stemmen we het rooster hierop af.

Doordat je precies weet waar je aan toe bent is het werk bij AZ gemakkelijk in te plannen naast je baan of studie. Mocht je ook interesse hebben om te werken met wedstrijden op het stadion in Alkmaar, dan vertellen we je graag wat de mogelijkheden zijn.

Ons bedrijf

Samen naar Victorie. Dat is ons motto. Door de jaren heen hebben we bij AZ voor verschillende uitdagingen gestaan. Inspelen op onverwachtse situaties en creativiteit is wat onze club kenmerkt.

We switchen soepel in verschillende situaties en leren van het verleden. Voetbal is ons ding, maar daaromheen zijn we nog heel veel meer.

We hebben een grote diversiteit aan afdelingen, werkzaamheden en daardoor in mensen die bij ons werken, bij AZ is iedereen uniek.

We hopen dat we jou enthousiast hebben kunnen maken en komen graag met je in contact!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier