Transport Planner / Expediteur
Ewals Cargo Care
Tegelen, Netherlands
2 uur geleden

Transport Planner / Expediteur

Over je nieuwe werkgever en team

Ewals Cargo Care is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1906 en inmiddels uitgegroeid tot een internationale organisatie.

Het heeft een Europees intermodaal netwerk met een sterke focus op het inrichten en optimaliseren van logistieke ketens.

Bij Ewals werken circa 2.200 medewerkers vanuit 16 vestigingen uit heel Europa. Ondanks de grootte van het bedrijf, zijn er intern korte communicatielijnen.

Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeert ook in de ontwikkeling van de werknemers.

Onze dochteronderneming Eftex Logistics is een afdeling bestaande uit 5 collega’s welke zich bezig houden met transport en expeditie van en naar Zwitserland.

Voor onze locatie in Tegelen zijn wij op zoek naar een fulltime beschikbare, proactieve en flexibele

Transport Planner / Expediteur

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van transportopdrachten met inachtneming van de kwaliteitsstandaarden van de onderneming en de specifieke eisen van de klant.

Taken en verantwoordelijkheden

In grote lijnen ben je bezig met het in de markt zetten van ladingen, opvolgen van transporten en vragen beantwoorden van vervoerders en klanten.

Verder ondersteuning van de planning van de eigen auto’s. Je hebt hierdoor veel contacten met klanten en andere transportbedrijven.

Je maakt ook actief gebruik van markt- en prijsgegevens om zodoende tot de juiste beslissing te komen.

De ideale kandidaat

Je bent op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek. Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding, bijvoorbeeld in de commercie, administratie of logistiek.

Je bent commercieel en communicatief erg sterk en je weet van aanpakken. De Engelse en Duitse taal beheers je uitstekend en je kunt goed met verschillende computersystemen omgaan.

Je hebt een aantal jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie (planner of expediteur), waardoor je op de hoogte bent van de wet- en regelgeving m.

b.t. wacht- en rijtijdenvoorschriften, kennis hebt van transportmiddelen en marktprijzen en een goede geografische kennis.

Wat bieden wij jou?

We bieden een afwisselende en uitdagende fulltime functie in dagdienst (bij een prettig en solide bedrijf. Tevens hebben we een Ewals Academy waarin we diverse opleidingsmogelijkheden aanbieden.

Naast een prima salaris, kent het bedrijf diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse collectieve verzekeringen, fietsregeling en een actieve en gezellige personeelsvereniging.

Bij aanname treed je direct in dienst bij het bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier