Buschauffeur
R-Recruitment
Noord-Holland, NL
5 dagen geleden

Standplaats : Schiphol

Gevraagd : De buschauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de parkeerplaatsen rondom Schiphol en Schiphol-

plaza zelf en daarnaast van Schiphol-plaza naar de vliegtuigen op het platform van de Luchthaven. Dit alles onder het motto dat je " Gastheer / Gastdame " bent voor Schiphol.

Service en dienstverlening dienen op jouw lijf geschreven te staan. Jouw passagiers zijn klanten welke op vakantie gaan of terug komen, kortom een fantastische doelgroep.

Kortom een leuke en afwisselende baan in een uitdagende en hectische omgeving van de luchtvaartindustrie. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden.

Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week. Daarnaast betreft dit een functie voor zeer lange tijd met uitzicht op een vast contract.

Chauffeurs worden beloond conform de CAO besloten busvervoer. LET OP- reiskosten worden niet vergoed.

Taken : De chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de diverse lang parkeerplaatsen naar Schiphol Plaza.

Aangeboden : Leuke en afwisselende baan met mogelijkheden tot overname. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden.

Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week.

Kennis : De kandidaten dienen in het bezit te zijn van :

 • een geldig D rijbewijs
 • geldige geneeskundige verklaring
 • digitale chauffeurskaart
 • code 95
 • tevens zal je een training volgen van " gastheerschap " bij de opdrachtgever
 • een 9 daagse opleiding behoort bij deze functie Daarnaast betreft het een functie welke uitgevoerd wordt op het platform van de luchthaven.
 • Alle kandidaten worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vanzelfsprekend is R-Recruitment geautoriseerd deze screeningen uit te voeren.

  Overig : R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren : transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie.

  R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven.

  Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten.

  Onze specialisaties zijn o.a. : logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling.

  Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren.

  Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier