Accountmanager Inside Sales (New Business)
Wolters Kluwer
Deventer, NL
9 dagen geleden

Ben jij commercieel, wil je snel resultaat zien en ben je een hunter? Wil je bijdragen aan de groei van een dynamische organisatie in de B2B markt?

Solliciteer dan als Accountmanager Inside Sales (New Business) bij Wolters Kluwer Nederland!

Je kent ons misschien nog van je schoolboeken (de Bosatlas en de Collegebundel zeggen je waarschijnlijk vast nog wel iets), maar tegenwoordig zijn we de onmisbare kennispartner voor Legal, Tax en Public professionals.

We bieden up-to-date informatie, software en tools en zorgen voor innovatieve manieren om deze informatie continu beschikbaar en toegankelijk te maken.

Bij Wolters Kluwer maken we de omslag naar digital in de breedste zin van het woord.

Klanten kiezen hierbij ook steeds vaker voor een accountmanager op afstand; Altijd bereikbaar en sneller zaken doen. Vandaar ook dat je in deze functie een cruciale rol speelt in het verder uitbreiden van ons klantenbestand door leads (vanuit marketing) op te volgen en zo new business te genereren.

Je komt te werken in een professioneel team van 15 Inside Sales collega’s waarin je dezelfde span of control hebt als een fieldsales accountmanager, maar dan vanaf een vaste plek op ons kantoor in Deventer.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Inside Sales (New Business) ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwensen en -behoeften naar oplossingen bij prospects die uiteindelijk klant moeten worden.

Je verkoopt en adviseert telefonisch een selectie uit het Wolters Kluwer brede portfolio van product en diensten en zo help je mee aan de verdere uitbreiding van onze Inside Sales organisatie.

In deze dynamische functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van jouw doelstellingen (omzet, klantuitbouw en klanttevredenheid) op basis van vastgestelde targets door intensief telefonisch klantcontact.

Prospects die je gaat bellen zijn onder andere werkzaam als : Accountant, Advocaat, Fiscalist, Jurist en Notaris.

Andere taken en verantwoordelijkheden zijn :

Portfoliovernieuwing

Je brengt proactief voorstellen uit voor de vernieuwing en verbetering van productportfolio’s naar aanleiding van gesignaleerde ontwikkelingen bij jouw prospects / klanten en bij Wolters Kluwer om zo jouw verkoop en omzet te verhogen.

Accountmanagement

Je maakt een accountplan voor jouw markt. Hiermee bewerk je jouw markt en prospects / klanten. Je hebt en neemt de verantwoordelijkheid voor het uitbouwen en de verdere ontwikkeling van je portefeuille.

Afspraken en administratie

Je houdt de informatie die je aan de telefoon verkrijgt van je prospects / klanten nauwkeurig bij, zodat alle administratieve en (after)sales activiteiten kunnen worden uitgevoerd door de afdeling Customer Service.

Denk hierbij aan order opvoer, facturatie en levering.

Wie ben jij?

Je bent commercieel ingesteld, communicatief vaardig en een kei op het gebied van (telefonische) verkoop. Je zet graag een stap extra, want commercie zit in je DNA.

Je gaat pas echt met voldoening naar huis als je weet dat de prospect / klant tevreden is en jij hen tevreden hebt gesteld, waardoor je ook je persoonlijke doelen en targets realiseert.

Verder staat er op jouw CV :

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met producten en diensten van Wolters Kluwer is een pre (bijvoorbeeld ervaring met online- en / of software verkoop of enige basiskennis van de fiscale of de juridische branche).
 • Wat bieden wij?

  Wij zijn een beursgenoteerde en financieel gezonde organisatie met mooie producten en diensten. Ruim 80% van onze omzet komt inmiddels uit digitale producten en oplossingen en die ontwikkeling hiervan gaat nog verder door.

  Kenmerkend aan de Inside Sales afdeling is dat er een hoge mate van zelfstandigheid en professionaliteit gevraagd en geboden wordt.

  Een premium merk als Wolters Kluwer vraagt ook om een premium benadering en beleving van en door klanten in de contacten die zij met jou hebben.

  Als organisatie binden we graag de beste mensen aan ons en daar investeren we ook in. Ons doel is een samenwerking op lange termijn, zowel met onze klanten als onze medewerkers.

  Naast een goed salaris bieden wij jou :

 • Een 32- tot 36-urige werkweek;
 • Een interessante bonusregeling, bestaande uit een vast en variabel deel tot 30% van het vaste salaris;
 • Een mobiele telefoon, iPad en een laptop van de zaak;
 • Een bijdrage aan je pensioen (als werkgever leggen wij 2 / 3 in);
 • Voldoende mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld in de richting van Accountmanager Inside Sales (Relatiebeheer);
 • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • En verder Een jaarlijkse sportdag, een knallend eindejaarsfeest, gratis healthy snacks en vooral veel werkplezier!

  We zijn er trots op om voor het vierde jaar op rij erkend te worden als Top Employer in Nederland. Ben je nieuwsgierig waarom?

  We gaan graag met je in gesprek om je hier meer over te vertellen!

  De standplaats voor deze functie is Deventer.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier