Fiscaal Adviseur
Countus
Markelo, NL
3 dagen geleden

Zorg jij er, als dé specialist op het gebied van fiscale vraagstukken, voor dat Countus in de Achterhoek en Twente nog beter op de kaart komt te staan?

Wil jij jezelf nog verder ontwikkelen als adviseur en zoek je een baan waarin je de vrijheid krijgt om direct zelfstandig bij te dragen aan het succes van onze klanten binnen de agrarische sector?

Dan zien wij jou graag als onze nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Voor onze vestigingen in Markelo en Groenlo zijn wij op zoek naar een Fiscaal Adviseur. Afhankelijk van je woonplaats zal één van deze vestigingen je vaste standplaats worden en zul je met vaste regelmaat ook op de andere vestiging aanwezig zijn.

Jij gaat aan de slag aan de slag om ondernemers verder te helpen bij groei, reorganisaties en bedrijfsoverdrachten. Je gaat met hen in gesprek, begeleid hen en denkt met hen mee bij de uitdagingen waar zij voor staan.

Met jouw geweldige oplossingen maak jij voor hen het verschil.

Natuurlijk werk je nauw samen met je collega fiscalisten en de andere collega’s binnen deze teams. Zij weten jou te vinden voor jouw verfrissende blik op fiscale vraagstukken en denken graag met je mee.

Onze klanten bevinden zich in deze regio’s voornamelijk in de agrarische sector. Wat ga je voor hen doen :

 • Je bent het eerste aanspreekpunt en de sparringpartner voor onze relaties op het gebied van verschillende fiscale adviesgebieden en fiscale aangiften;
 • Je maakt aangiften en beoordeelt aangiften van (junior) Assistent Accountants;
 • Je zorgt voor een adequaat verloop van de belastingcontroles en je onderhoudt contacten met de Belastingdienst;
 • Je verzorgt fiscale correspondentie en bewaakt de opvolging van gemaakte afspraken met betrokken partijen;
 • Je houdt de ontwikkelingen in de markt bij en je werkt nauw samen met de Ondernemersadviseur, door wie je wordt ingeschakeld voor fiscaal advies.
 • Wie zoeken wij?

  Adviesvaardig, klantgericht en proactief. Deze woorden omschrijven jou het best. Je gaat voor kwaliteit en bent resultaatgericht in de afspraken die je met klanten maakt.

  Je bent een sociale persoonlijkheid die de klant vooropzet, maar ook graag werkt in een team. Je zoekt collega's actief op om te overleggen over bijvoorbeeld dossiers.

  Je bent iemand die kansen ziet en acties onderneemt om deze te benutten.

  Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld Fiscale economie of Fiscaal recht) aangevuld met minimaal enkele jaren relevante werkervaring in een financiële functie.

  Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Wil je graag meer werken? Dan gaan we hier ook graag met je over in gesprek.

  Waar ga je werken?

  In bijna 100 jaar is Countus uitgegroeid tot dé accountants- en adviesorganisatie in vier sectoren : Agro & Agri, MKB, Zorg, Horeca & Leisure.

  We werken vanuit 24 vestigingen, waardoor we dicht bij onze klanten zijn én ook bij jou! We adviseren klanten m.b.t. de jaarrekening, belastingaangifte, salarisadministratie, pensioen, verzekeringen en overnames.

  Daarnaast ondersteunen onze expertiseteams waaronder Controle-team (Audit) en Personeelsmanagement vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle ondernemers heel Nederland.

  Ook zijn zij sparringpartner voor collega’s op lokale vestigingen.

  Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Bij ons is iedereen gelijk en spreken we elkaar gewoon bij de voornaam aan. Toegankelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

  Er wordt fanatiek gewerkt en is ook ruimte voor plezier. Medewerkers zoeken elkaar dan ook regelmatig op. Want : samen bereiken we meer dan alleen. #nononsense

  Met Team Countus ben je nooit alleen. Wij staan dicht bij onze mensen en hanteren korte lijnen. Bij ons staan de deuren altijd open.

  Door onze platte organisatiestructuur, is de stap naar de (regio)directie zo gemaakt. #betrokken

  Bij Countus kennen we geen partnerstructuur, dat maakt ons uniek in de branche. Wij werken vanuit de filosofie dat er een gezonde winstgevendheid behaald moet worden voor de continuïteit van het bedrijf.

  Voor alle medewerkers is het mogelijk om een aandeel in Countus aan te schaffen, dit noemen we de medewerkersparticipatieregeling (MePa).

  Zo stimuleren we ondernemerschap in onze organisatie.

  Wat bieden wij jou?

  Bij Countus staat jouw eigen ontwikkeling voorop. Want als jij doet waar jij goed in bent en blij van wordt, zorgt dat voor een gezonde werkcultuur.

  We streven naar ondernemerschap binnen de organisatie en kansen zijn er genoeg. Als jij laat zien dat je ze wilt pakken, helpen wij je daarbij.

  Van training, van projecten en elkaar. Samen voor ontplooiing noemen wij dat. #ruimtevoorontwikkeling

  Daarnaast kun je rekenen op het volgende :

 • Een salaris tussen de tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur) plus 8,4% vakantiegeld;
 • Zelf bepalen hoeveel je werkt! Een dienstverband voor 24, 28, 32, 36 of 40 uur per week is mogelijk. Daarbij krijg je de mogelijkheid om je werkdagen en tijden zelf in te delen;
 • Een ruime vakantiedagenregeling, minimaal 30 vakantiedagen met de mogelijkheid om vakantie-uren te kopen of verkopen;
 • Een goede mobiliteitsregeling;
 • Een gedegen pensioenregeling waar je zelf een geringe eigen bijdrage in hebt.
 • Vitaal aan het werk :

 • Een uitgebreid scholingsaanbod waardoor je jezelf kan blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak;
 • Korting op je sport-abonnement en zorgverzekering;
 • Lekker op de fiets naar het werk? Maak gebruik van onze fietsregeling;
 • Vernieuwd thuiswerkbeleid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier