Assistent/leerling Schilder - Deventer
DIT Personeel
Deventer, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Heb jij een sterke drive en motivatie om het schildersvak te leren? Ben jij bereidt om je handen flink uit de mouwen te steken en leer jij het beste in de praktijk?

Wie weet is DIT dan jouw kans!

Jij krijgt de kans om van onze ervaren schilders alle technieken en het vak te leren. Jij ondersteunt de schilders tijdens de voorkomende werkzaamheden.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit gronden, lakken, voorbereiden (schuren / afplakken), helpen bij het opbouwen van een steiger en het verwijderen en repareren van houtrot.

Heb je nog vragen en / of wil jij weten of jij hiervoor in aanmerking kunt komen?

Bel of app naar 06-30191252, mailen kan ook via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Functie-eisen : Functie-eisen

Functie-eisen

 • Jij bent gemotiveerd om het schildersvak te leren en bereidt hier tijd en energie in te steken;
 • Jij bent in bezit van een geldig VCA of bereidt deze via DIT te halen;
 • Jij bezit de volgende vaardigheden; samenwerken, leergierig, communicatief vaardig en representatief;
 • Jij bent in bezit van een geldig rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche.

  Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen.

  De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid.

  DIT Personeel staat garant voor vakmanschap! Wij hebben jou het volgende te bieden : o Salaris conform Bouw Cao o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdago Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)o Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komto Bij goed functioneren uitzicht op een vast contracto Transparant en informeel met een vast contactpersoon

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier