Aankomend monteur klimaattechniek
Artiflex
Tiel, NL
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Wat ga jedoen?

Dit mooiebedrijf installeert ventilatie-, airco-, afzuig -enluchtbehandelingsinstallaties voor laboratoria, industrie,particulieren, scholen en zwembaden.

Er werken ongeveer 110 man inhet bedrijf. 40 man op kantoor en 70 man buiten. Het bedrijf kenteen klimaattechniek-, luchttechniek- en service en onderhouddivisie en bestaat ondertussen al meer dan 75 jaar.

Ze werken voorgrote vaste klanten, waarvoor zijn duurzame oplossingen verzinnenop het gebied van klimaatbeheersing. Ze doen niet alleenkoudetechniek, maar ook procesautomatisering, koelcellen bouw,airco & klimaat.

Eigenlijk alle vormen van onderhoud enwerk binnen de koudetechniek en klimaatbeheersing. We werkendagelijks onder het motto : "doe maar normaal,dan doe je al gek genoeg".

In de functie van aankomendmonteur ga jij jouw specialiseren in mechanische ventilatie enluchtbehandeling. Klimaatbeheersing is upcoming en in deze duurzamebranche zijn veel nieuwe ontwikkelingen gaande.

Denk aan nieuwemodellen en technologieën. Anno 2020 kan je denken aan Splitairconditioners, VRF systemen, warmte- en luchtwarmtepompen.

Je gaat samen met jouw collegavanuit Tiel op pad om preventieve controles aan koel- en vriesinstallaties te verrichten. Je verhelpt storingen en verrichtonderhoud waar nodig.

Om 7 uur ben je aan de zaak en rond 16 : 00 uurben je weer klaar. Overwerken wordt gewaardeerd en ismogelijk.

 • Een greep van de werkzaamhedenals aankomend monteur;
 • om een indruk te gevenmet welke werkzaamheden jij zalbeginnen :

 • Aansluiten van basiselektra(stekkers)
 • Doorvoerenen splitten vanbekabeling
 • Vanaftekening gaten boren op de juistelocatie
 • Voorbewerkenvan luchtkanalen, denk aan zagen enslijpen
 • Sleutelen enservice aankasten
 • Afhankelijk van jouw instelling,kennis en kunde; zal jij kunnen doorgroeien naar een zelfstandigmonteur. Je krijgt dan ook een bus v / d zaak en gaat zelfstandignaar de projecten.

  Heb jij geen opleiding ofspecifieke werkervaring? Geen probleem, wij vinden motivatie hetallerbelangrijkste. Lees snelverder!

  Functie-eisen

  Gevoel met(mechanische) techniek. Jij vindt het leuk omte sleutelen en met je handen te werken. Of je nu ervaring hebt metauto's, machines, elektro, dit maakt ons niet uit.

  We zijn benieuwdnaar jouw ervaring en ook vanuit stages of andere branches, zijn ergenoeg raakvlakken met ons werk. Laat het ons weten!

  Ervaring is mooimeegenomen, jouw drive is bepalend. Waar een wil is; is eenweg!

  Werken op diverselocaties; past bij jou. Jij weet hoe het is om met klanten om tegaan en begrijpt de normen en waarden hierin.

  Samenwerken vind jebelangrijk . Met ons buddy-systeem, zorgen wijdat jij altijd onder begeleiding van een ervaren monteur jouw werkkan verrichten.

  Zo word jij in de praktijk goed begeleid zodat jijop termijn goed zelfstandig op pad kan.

  VCA-B heb je of haalje via ons binnen drie maanden. Wij betalen dit en regelenjouw leerboeken.

  Bereidwillig omkosteloos via de zaak jouw ACK certificaat of F-gassen te halen. Decursussen en examens zijn onder werktijd, leren doe je in je eigentijd.

  Rijbewijs B is een hardeeis. Wij willen op termijn aan iedereen eeneigen bus geven, hiervoor is een rijbewijs natuurlijk wel zohandig!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Mogelijk om na een jaar in vastedienst tekomen;
 • Uniek en duurzaam vak ga jij leren, waarin heel veel werkgelegenheidis;
 • Ontwikkeling; Via onzeeigen acedemy ga je mooie opleidingen halen, ACK enF-gassen;
 • Goed(aankomend monteur) salaris; ruim boven het klein metaalCAO;
 • In vastedienst krijg je 26 vakantiedagen, 13 ADV dagen en eenbonusregeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier