Integraal Ontwerper GWW
Witteveen+Bos
Heerenveen, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij je kennis in de praktijk brengen en ervaring opdoen bij een groot ingenieursbureau dat zich bezighoudt met Grond-, Weg- en Waterbouw?

Witteveen+Bos biedt jou de mogelijkheid om binnen het vakgebied Grond-, Weg-, en Waterbouw op locatie in Heerenveen stage te lopen.

Je zult vooral actief zijn als integraal ontwerper, binnen een team van enthousiaste collega’s. De werkzaamheden richten zich voornamelijk op het maken van 3D ontwerpen voor grote en kleine projecten op het gebied van dijkversterkingen, land-, en polderinrichting, nat / droog grondverzet, gebiedsontwikkeling en (her)inrichting van oevers en waterplassen.

Naast het ontwerpen is er ook genoeg ruimte om andere werkzaamheden te verrichten. Zo ben je nauw betrokken met andere teams binnen dit bedrijf en krijg je van veel verschillende disciplines iets mee.

Daarbij zijn we vaak betrokken bij de uitvoering van projecten, waardoor je ook de mogelijkheid krijgt om buiten ervaring op te doen.

Als stagiair maak je deel uit van de product-markt combinatie (PMC) Hoogwaterbescherming en landinrichting. Deze PMC draagt bij aan het duurzaam gebruiken, inrichten en beheren van Nederlandse en buitenlandse deltagebieden.

We voeren integrale projecten uit langs rivieren, meren en kusten waarbij afstemming belangrijk is tussen vakgebieden als waterveiligheid, ruimtelijke ordening, natuurontwikkeling, economie en (de effecten van) klimaatverandering.

Vanuit kantoor Heerenveen werken we onder andere aan de volgende projecten : Realisatie Dijkversterking Drontermeerdijk Dijkversterking Markermeerdijken Inrichting Natuur- en waterbergingsgebied De Drie Polders in het Zuidelijk Westerkwartier Kadeverbetering Steendam-Tjuchem.

Wat wij vragen Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste hbo-student die een opleiding volgt op het gebied van Civiele Techniek of Land- en Watermanagement.

 • Wat wij bieden Samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams; Veelzijdige en uitdagende projecten;
 • Gedegen en betrokken begeleiding; Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid; Een marktconforme stagevergoeding.

  Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze stage, reageer dan direct online.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer ing. (Engbert) van der Weide, groepsleider Integraal ontwerp GWW Heerenveen, telefoon .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier