Executive Chef high-end bedrijfscatering
Tempo-Team
NOORDWIJk, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij toe aan een volgende uitdagende stap in jouw culinaire carrière ? Per 1 december dit jaar kan jij de stap maken naar een zeer uitdagende positie als Executive Chef op een grote internationale locatie in Noordwijk.

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande high-end Italiaanse catering organisatie, die ook internationaal flink aan de weg timmert.

Voor een van hun grote internationale klanten (innovatief bedrijf) in Noordwijk zijn zij per direct op zoek naar een Executive Chef met bij voorkeur ervaring in de 5* hotellerie of 5* cruise ship wereld en / of high end catering, die verantwoordelijk is voor alle activiteiten in de keukens van deze locatie tbv van i.

i.g. 2500 'maaltijden' per dag.

Filosofie >

39;from scratch' koken! Jouw keukenteam gebruikt dus alleen maar verse producten en authentieke ingrediënten, waarmee al het gepresenteerde eten simpel en natuurlijk blijft.

Zo draag je bij aan het welbevinden van alle gasten. Eten moet goed en gezond zijn en gebaseerd op wat het seizoen te bieden heeft.

Aangezien deze Italiaanse cateraar voor het eerst voet op Nederlandse bodem zet wordt er van jou een grote bijdrage verwacht in de opzet van de 3 food concepten op deze internationale locatie in Noordwijk en het neerzetten van een succesvol keukenteam.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende positie bij een Italiaanse cateraar in Nederland en een geweldige kans om verder te groeien.
 • Een fulltime baan, veelal met werktijden doordeweeks , met evt. een kleine uitloop in de avond!
 • Een markt conform salaris. Een indicatie is €100.000 op jaarbasis, echter dit is bespreekbaar, waarbij salariswens en relevante ervaring dan wordt meegenomen.
 • Ze vinden het iig belangrijk dat dit niet je enige drijfveer is, maar dat je bovenal hun enorme passie voor eten en drinken deelt.

  Wij vragen verder :

 • Relevante (interationale) ervaring als Chefkok of Executive Chef
 • Per 1 december fulltime beschikbaar (uiterlijk per 1 januari)
 • Diploma Sociale hygiëne en HACCP
 • Vloeiend Nederlands en Engels sprekend en bij voorkeur Italiaans.
 • Bereidheid om de eerste maanden een aantal keren naar Italië te gaan
 • Verder ben je : gedreven, creatief, een sterke leider, een motivator en je hebt bovenal ontzettend veel zin in deze uitdaging!

  Het salaris dat genoemd wordt is een indicatie . HET SALARIS IS BESPREEKBAAR.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier