Accountmanager New Business
Vind mij Online
Nijmegen, Gelderland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat is je uitdaging als Accountmanager New Business ?

Ben jij die energieke Accountmanager New Business die niet terugdeinst voor een zelfstandige salesfunctie in regio Nijmegen / Arnhem?

Wil je werken bij een jong en groeiend bedrijf waar veel vrijheid, ruimte voor creatieve ideeën en initiatief nemen centraal staan?

Durf jij het aan en is dit je op het lijf geschreven? Solliciteer dan naar de functie van Accountmanager New Business bij Vind mij Online en bouw mee aan hun ambitieuze plannen.

Hoe ziet je dag er uit?

Als Accountmanager New Business ben jij verantwoordelijk voor het gehele traject : van acquisitie en offerte tot het closen van de deal.

Na een inwerkperiode ben je het grootste gedeelte op pad en bij je potentiële klant aan tafel. De andere dagen werk je vanuit kantoor om je afspraken in te plannen en met het team te overleggen (1 à 2 dagen).

Je zult ontdekken dat een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’ (hoe cliché ook) bij Vind mij Online écht op gaat. Uiteraard wordt er, na het gezellige praatje met je collega’s bij het koffiezetapparaat, ook écht hard gewerkt.

Samen bespreken jullie de werkzaamheden van gisteren en de acties van vandaag. Je checkt je mailbox, maakt een to do lijst en gaat aan de slag met het zoeken naar (potentiële) klanten.

Je pakt zonder problemen de telefoon op om prospects (koud) te bellen voor het maken van een afspraak.

In de lunchpauze deel je met trots de succesvolle afspraken van de afgelopen dagen. Weer een paar nieuwe leuke klanten erbij! De rest van de middag ben je bezig met het uitzetten van de vervolgstappen om jouw nieuwe klant up en running te krijgen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de ambitieuze groeidoelstellingen behaald worden!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier