Verpleegkundig Specialist/Physician Assistant Cardiothoracale Chirurgie
UMCG
Groningen, Groningen, NL
1 dag geleden

Functiebeschrijving

Als physician assistant / verpleegkundig specialist verleen je, onder supervisie van een medisch specialist, zelfstandig medische zorg aan cardiothoracale chirurgische patiënten op de verpleegafdeling en op de polikliniek van het UMCG.

Je werkt hierin nauw samen met de medisch specialisten, arts-assistenten en verpleegkundigen van de afdeling. Naast de directe patiëntenzorg participeer je in taken als onderwijs, research, management en het verbeteren van de kwaliteit van zorg, afhankelijk van je interesse en expertise.

Werkomgeving

Het Hartcentrum bestaat uit de verpleegeenheden Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie, de afdeling Hartbewaking (CCU), de afdeling Hartcatheterisatie en de polikliniek met diverse hartfunctieafdelingen.

In het Hartcentrum zijn ruim 25 verpleegkundig specialisten en physician assistants werkzaam.

Binnen de afdeling Cardiothoracale Chirurgie zijn wij op zoek naar een leuke collega die ons team komt versterken. Ons team bestaat uit een mix van verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Het UMCG behandelt zowel de standaard als complexe cardiothoracale chirurgische patiënten, maar de patiëntencategorie bestaat ook uit longchirurgie en congenitale hartchirurgie.

Een ontzettend uitdagende en enerverende werkplek waar je mag leren, jezelf zijn en kan bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen.

De functie maakt onderdeel uit van zowel de medische als verpleegkundige organisatie. De verpleegkundig specialist en physician assistant ontvangt hiërarchisch leiding van de manager van het Hartcentrum en operationeel van de medisch supervisor van de verpleegafdeling Cardiothoracale Chirurgie.

Wat vragen wij

 • Je bezit een diploma van de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) of Master Physician Assistant (MPA).
 • Je beschikt bij voorkeur over enkele jaren praktijkervaring als verpleegkundig specialist of physician assistant in het betreffende specialisme / vakgebied.
 • Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en computervaardigheid.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed samenwerken.
 • Je bent analytisch en oplossingsgericht.
 • Je bent innovatief en neemt initiatief.
 • Je kunt goed plannen en organiseren.
 • Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

  Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

  Wat bieden wij

  Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (28 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband.

  Het salaris bedraagt maximaal € 5.251,- bruto per maand (schaal 10M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.

  Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de (CAO-UMC).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier