Servicemonteur Robots
continu
Roermond, NL
5 dagen geleden

Servicemonteur Robots

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan robotsystemen en bijbehorende randapparatuur bij onze klanten, met name melkveehouders.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en omvatten onder andere elektronica, mechatronica, pneumatiek en bijbehorende pc-software.

Daarnaast draag je zorg voor de inbedrijfstelling van nieuwe (robot)systemen en geef je bedieningsinstructies aan klanten.

Je zorgt voor een nauwkeurige administratie van alle uitgevoerde werkzaamheden : werkbonnen, urenstaten en onderdelen verwerking.

Het draaien van storingsdiensten is tevens een onderdeel van de functie. De uitdaging zit hem in het optimaliseren van de machines tot in de kleinste details, waardoor de machines optimaal en betrouwbaar draaien.

Hoewel je in je werkzaamheden een grote mate van zelfstandigheid hebt, werk je veel samen met het team. De communicatielijnen zijn kort en je komt te werken in een informeel team met gemotiveerde collega's.

Met jou persoonlijke service bus vertrek je rechtstreeks vanuit thuis naar je eigen klanten rondom jou woonplaats. Werk-

privé balans en productiviteit vinden wij belangrijk. Om deze reden delen wij de werkweek van 38 uur op in 4 werkdagen van 9½ uur.

Fijn om te weten is dat de werktijd begint op het moment dat jij thuis wegrijd (reistijd is dus werktijd). Welke dag in de week jij vrij hebt is flexibel in overleg te bepalen.

 • Een technische vooropleiding, bijvoorbeeld in de richting van Elektronica, Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring als (Service)monteur;
 • Woonachtig in Limburg of branbant
 • Service- en klantgerichte instelling;
 • Een teamspeler die het leuk vindt om collegas te ondersteunen;
 • Grote zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, inzet en een pragmatische, oplossingsgerichte instelling, zowel technisch als in het contact met klanten.
 • Een leuke baan bij een van de meest innovatieve bedrijven van Nederland;
 • Bij aanvang van het dienstverband start je met een opleidingstraject samen met een ervaren monteur;
 • Later in het traject krijgt je een technische opleiding specifiek gericht op onze robots;
 • Er wordt veel aandacht besteed aan interne kennisdeling, waardoor je ook na de opleiding op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied;
 • Vrijheid in het organiseren van je eigen werk;
 • Prima arbeidsvoorwaarden;
 • Reistijd is werktijd en 4 dagen werken;
 • Een serviceauto, telefoon en laptop tot je beschikking.
 • Onze opdrachtgever, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

  Met de koe als middelpunt ontwikkelt het bedrijf hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het veebedrijf verhogen.

  Onze opdrachtgever is al meer dan 25 jaar wereldwijd leidend in de verkoop en service van geautomatiseerde systemen aan opeenvolgende generaties veehouders.

  Elke dag inspireren ze haar medewerkers om klanten innovatieve oplossingen te bieden, en een vertrouwde partner te zijn voor lange termijn advies en ondersteuning.

  De locatie Venray is ontstaan als zijnde franchise. Ze kennen een sterk familiair karakter en zijn daardoor een hechte club.

  Vanuit Venray bedienen ze hun klanten in de regio Limburg en een gedeelte Brabant. Iedere servicemonteur heeft weer zijn eigen klanten kring rondom zijn woonplaats.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier