Projectmanager gebiedsontwikkeling landelijk gebied
Voort
Herten, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Binnen deze afwisselende functie lever je een bijdrage op strategisch en tactisch niveau. Je begrijpt de complexiteit en uiteenlopende belangen die spelen bij opgaves in het landelijke gebied.

Jij bent ondernemend, een verbinder en je weet je analyses te vertalen naar visies en projecten. Je kunt mensen overtuigen en weet belangen met elkaar te verenigen.

Je hebt ervaring met het vertalen van politiek-bestuurlijke uitgangspunten naar projecten en (deel-) resultaten, kortom : je zorgt dat projecten van idee naar uitvoering’ komen.

Je beschikt daarnaast over de skills om sturing te geven aan multidisciplinaire teams en projecten te beheersen. Je vindt het leuk om opdrachten te acquireren en je beheert op actieve wijze je netwerk van bestaande en potentiële klanten.

Functieeisen

e beschikt over HBO / WO werk- en denkniveau, hebt minimaal 10 jaar ervaring in het vakgebied en beschikt over een netwerk in met name Zuid-Nederland.

Als (senior) projectmanager ben je trekker van uiteenlopende en uitdagende projecten in het landelijke gebied.

Bedrijfsomschrijving

Als advies-, ontwerp- en ingenieursbureau treedt onze opdrachtgever op als dienstverlener actief op het gebied van de ontwikkeling, de inrichting en het beheer van zowel het stedelijke als het landelijke gebied.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier