Scrum Master
Moteq
Hengelo
4 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Als ScrumMaster faciliteer je je Scrum team volgens de Agile principes en het Scrum proces. Je acteert als een mentor / coach en je stelt het team in staat het maximale uit zichzelf te halen.

Daarnaast werk je met je Scrum team nauw samen met de Product Owner die de Product Backlog beheert en de prioriteiten bepaalt.

Je hebt het vermogen om in een team te werken als facilitator, proactief en met de nodige flexibiliteit om te reageren op veranderende omstandigheden.

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile / Scrum teams. Onze teams zijn naast de ontwikkeling van software producten integraal verantwoordelijk voor een veelheid aan aspecten zoals requirements analyse, ontwerp, architectuur, testen, validatie en regelmatige product demonstraties.

Een ScrumMaster is tevens onderdeel van het Scrum team en werkt mee aan het ontwerpen, ontwikkelen en testen van complexe software oplossingen.

Een achtergrond in Test engineering of Software engineering is daarom benodigd. Kennis en ervaring met de volgende tools of technieken zijn een pré : Linux, Java, Swing, unit testing, test automation, Jenkins, Nexus, Maven / Gradle en continuous integration.

Ben jij de kandidaat?

 • het sturen, faciliteren, motiveren en coachen van Agile / Scrum team(s);
 • de Agile principes en deze weet je ook uit te dragen naar anderen, je kent de toegevoegde waarde van iteratieve development en delivery;
 • het initiëren van veranderingen en het begeleiden van proces verbeteringen;
 • creëren van een goede werkrelatie tussen diverse stakeholders als Scrum Team, Product Owner of Project / Product Manager;
 • je bent sterk in je communicatie en in het geven en ontvangen van feedback;
 • Wat wij bieden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 25 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt
 • Het betreft een detavast vacature waar de intentie er ligt om na 1 jaar over in dienst te gaan bij de opdrachtgever.

  Waar jij gaat werken

  De opdrachtgever is actief in de sectoren Aerospace, Defense en Security en is met bijna 2.000 medewerkers en de topaanbieder van hightechbanen.

  Productinnovatie en snel inspelen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn onze drijfveren. Spraakmakende voorbeelden daarvan zijn radar-

  communicatie- en command & controlsystems voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor het bedrijfsleven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier