Mind Spa Medewerker - House of Rituals
Rituals Cosmetics
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Job Description

MIND SPA ADVISOR HOUSE OF RITUALS 

DOEL VAN DE FUNCTIE

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en de kunst van Soulful living ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke merkbeleving te creëren voor zowel de klant als je collega’s. Jij neemt klanten mee voor een persoonlijke reis die het welzijn bevordert.
 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

 • Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van boekingen en klantervaring te overtreffen.
 • Je zorgt ervoor dat de Mind Spa er altijd op-en-top uit ziet en dat de bezoekers optimaal begeleid worden.
 • Je levert excellente service aan onze klanten en handelt hierin volgens het Rituals DNA.
 • Je vervult een voorbeeldrol, legt de lat hoog en wilt meedenken in het constant verbeteren van de eerste Mind Spa ter wereld
 • Je bent onderdeel van het House of Rituals team, House of Rituals is onze Flagship store in het centrum van Amsterdam.
 • Je rapporteert aan de Mind Spa Floor Manager.

Voor jou als Mind Spa Advisor is er een belangrijke faciliterende en commerciële rol in onze Mind Spa weggelegd. Jij werkt als host om bezoekers de weg te wijzen in onze Spa en mee te nemen voor een persoonlijke reis om het welzijn te bevorderen. Je maakt makkelijk contact met klanten en je helpt altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en met een glimlach. Jij beantwoordt de eerste globale en praktische vragen en vertelt meer over onze filosofie en het concept van de Mind Spa. Jij begeleid de klant door hun Spa ervaring en stelt ze op hun gemak. Je kunt goed omgaan met het bedienen van ipads, koptelefoons en geluidssystemen waarmee je een unieke ervaring creëert. Jij begrijpt als geen ander dat de Mind Spa onderdeel is van House of Rituals en bent in staat de link te maken tussen de verschillende vloeren binnen dit concept. Kortom: Jij bent een stijlvolle, commerciële en servicegerichte aanwinst voor het House of Rituals team!

WAT BRENG JIJ MEE?

 • Ervaring in hosting, hospitality of retail is een must.
 • De juiste dosis commercie! Jij begrijpt dat het in de Mind Spa draait om boekingen, verkoop, maar dat klanttevredenheid ons het meeste waard is.
 • Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid: jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Communicatief en organisatorisch sterk: je durft lef te tonen, denkt in oplossingen en maakt makkelijk contact met anderen.
 • Technisch onderlegt: jij staat te springen om met de nieuwe technologie aan de slag te gaan.
 • Aantoonbare affiniteit met het onderwerp mentale ontspanning.
 • Ervaring met meditatie & adem-training is een pre.  
 • Flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken.

Eerlijkheid: tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.

Rituals biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboardingprogramma genaamd ‘Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière. Daarnaast hebben wij een speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aanbieden.

WE ARE RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Wij zijn een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is onze ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden. Vandaag de dag zijn er meer dan 730 winkels gevestigd in 29 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Ons doel is om 1.000 winkels te hebben in 2020.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Wij geven net zoveel om het welzijn van onze werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is onze missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

RITUALS FAMILIE!

Als jij degene bent die wij zoeken, twijfel dan niet en verstuur jouw sollicitatie. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

YOUR BODY. YOUR SOUL. YOUR RITUALS

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier