Teammanager Veiligheid
sweco
De Bilt, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij die enthousiaste Teammanager die het team Veiligheid verder wil gaan vormgeven? Met jouw drive, verbinden vermogen en managementkwaliteiten weet je de kennis en de ervaring van het team te etaleren, door te ontwikkelen en om te zetten in solide resultaten.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief, ben je een verbinder, heb je overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Bert Debie Afdelingshoofd Bouw

Het team Veiligheid is onderdeel van de Afdeling Bouw. Het team bestaat uit 9 professionals en houdt zich voornamelijk bezig met advisering op gebied van brandveiligheid in complexe gebouwen en externe veiligheid voor industrie en ruimtelijke ordening.

Het team heeft de ambitie om Fire Safety Engineering en Externe Veiligheid verder uit te bouwen. Onze klanten zijn met name vastgoedbeheerders, overheden en particulieren in de industrie.

Als Teammanager sta je voor de uitdaging om de disciplines binnen Veiligheid naar een hoger plan te brengen. Je bent hierbij integraal verantwoordelijk voor de organisatorische en inhoudelijke gang van zaken binnen het team.

Je ontwikkelt en onderhoudt je klantrelaties op tactisch en strategisch niveau. Jouw technische expertise en netwerk binnen deze branche zijn dan ook van groot belang.

Je kunt jouw commerciële instinct benutten, bijvoorbeeld door marktkansen te signaleren en hier proactief op in te spelen.

Je bent verantwoordelijk voor de teamprestaties en je rapporteert hierover aan het afdelingshoofd. We verwachten dat je het goede voorbeeld geeft aan onze medewerkers en ook in staat bent om onze klanten te adviseren.

Er ligt een belangrijke rol voor je in de inspiratie, motivatie en begeleiding van de medewerkers. Je bent een coach die medewerkers aanstuurt op eigen ontwikkeling.

Je bent in staat om de individuele kwaliteiten van de medewerkers te bundelen en hiervan een sterk team te maken. Je werkt niet alleen aan de ontwikkeling van het team maar je denkt ook mee op tactisch en strategisch niveau.

Je hebt een duidelijke visie op de markt en de ontwikkeling van het marktgebied.

Je bent lid van het managementteam van onze afdeling Bouw en medeverantwoordelijk voor het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.

Binnen de afdeling is een goede samenwerking tussen de teams. We verwachten van jou een actieve rol in het uitbouwen en onderhouden van deze relatie.

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten, het bedrijfsproces en de kwaliteit, dit altijd met het oog op afdeling- en / of bedrijfsbelang

Wij zoeken

 • Je hebt een technische HBO- / WO-opleiding afgerond;
 • Daarnaast beschik je over minimaal 5 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • Je hebt ruime ervaring met advisering in de brandveiligheid;
 • Je beschikt over een visie op het vakgebied en hebt oog voor de ontwikkelingen;
 • Je bent resultaatgericht en denkt in praktische en haalbare oplossingen met oog voor kwaliteit;
 • Je bent klantgericht, commercieel vaardig en beschikt over een breed netwerk van leveranciers, installateurs en opdrachtgevers;
 • Je hebt ervaring met het stimuleren, coachen en inspireren van medewerkers om individuele en teamdoelstellingen te realiseren en je vindt het leuk om het team te ontwikkelen naar een volgend niveau;
 • Je bent benaderbaar en betrokken en een klankbord voor de medewerkers.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier