Werkvoorbereider / calculator installatietechniek
MG Vloerverwarming
Mierlo, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Werkvoorbereider Projecten Fulltime Mierlo Benjij een enthousiaste werkvoorbereider, met passie voorinstallatietechniek en ervaring met projectmatig werken?

Ben jijtoe aan een nieuwe uitdaging en wil jij het team binnen één vanmarktleiders op het gebied van vloerverwarming versterken?

Dan isdit de baan voor jou! Als Werkvoorbereider Projecten ben jeverantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces vaneen project.

Dat wil zeggen vanaf het moment van opdracht tot enmet uitvoering, heb jij voortdurend het overzicht of alles correctverloopt.

Je vertaalt de opdracht van de klant naar technischetekeningen en brengt in kaart welke materialen er nodig zijn voorcollega’s in de productie.

Tijdens de werkvoorbereiding hou jerekening met alle facetten zowel intern als extern en zal je ad hocreageren op wijzigingen in de verschillende projecten en adequaatschakelen op het gebied van meer- en minderwerk.

Tevens blijf jemet een kritische blik altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen,kansen en oplossingen. Om dit te kunnen doen werk je nauw samen metde collega’s van de planning, inkoop en verkoopafdeling.

Ookonderhoud je nauw contact met klanten zodat jij altijd op de hoogtebent van eventuele veranderingen en zij ook op de hoogte wordengehouden van de ontwikkelingen.

Naast de dagelijkse taken alsWerkvoorbereider Projecten maak je je hard om meer structuur aan tebrengen in het systematisch vastleggen van technische specificatiesin de database.

 • Verantwoordelijkheden en taken Het maken van eenprojectplanning in overeenstemming met de afgegeven levertijden aanklanten;
 • Zorgen voor goede informatieoverdracht van de opdrachtnaar desbetreffende afdelingen binnen de organisatie; Het maken vanwerktekeningen en / of het contact onderhouden met tekenbureau ’s;
 • Het volgen en het overzicht behouden van de projecten en ingrijpenwaar nodig; Zorgdragen voor een nauwkeurige verwerking vanprojectinformatie in daarvoor bestemde systemen voor een goedverloop van logistieke en financiële proces;
 • Gedurende de projectenalle partijen op de hoogte houden, dat wil zeggen zowel de internebetrokken afdelingen als tevens de klant informeren;
 • Ad hocschakelen bij wijzigingen die optreden gedurende het project; Hetmaken en analyseren van kritische voor- en nacalculaties.

  Deorganisatie MG Vloerverwarming is een dynamisch bedrijf, waar wordtgewerkt met een groot aantal professionals op het gebied vanvloerverwarming.

  MG Vloerverwarming is werkzaam in o.a. : woningbouw, utiliteitsbouw, bedrijfshallen, zorgcentra, scholen enrenovatiebouw.

  Het personeel van MG Vloerverwarming werkt nauwsamen, is vakbekwaam en heeft kwaliteit hoog in het vaandelstaan. Binnen Nederland is MG Vloerverwarming één van demarktleiders op vloerverwarming gebied.

  Samen zorgen we ervoor datnaast het afleveren en monteren van alle type vloerverwarming, datwe ook een hoge mate van klantvriendelijkheid bieden.

  MGVloerverwarming heeft het gehele proces van ontwerp tot en met deproductie en montage van de vloerverwarming in eigen hand.

  Datmaakt ons sterk in samen werken, elkaars kwaliteiten benutten enontwikkelen en hebben wij uitdagende projecten in onzeportefeuille.

 • Wat verwachten wij van jou : Je bent flexibel,proactief en stressbestendig; Je bent in staat om werkzaamhedengoed te plannen, te organiseren en het overzicht te behouden;
 • Jebent kritisch, innovatief en communicatief zeer vaardig; Je bentklantgericht en streeft ernaar het best mogelijke resultaat tebehalen;
 • Je hebt een MBO+ opleiding gevolgd in de richting vanbouwkunde of installatietechniek; Je hebt aantoonbare ervaring inde installatietechniek, bij voorkeur in de vloerverwarmingsbrancheen hebt kennis van klimaatbeheersingssystemen;
 • Je hebt ruimeervaring met projectmatig werken en / of als projectcoördin...Originele vacature is te vinden op StepStone.

  nl Maak nu eenJobagent aan op StepStone en vind je droombaan!https : / / bit.ly / 2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs, informatie overwerkgevers en carrièretips op StepStone.nl!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier