Weekendbegeleider
Vanboeijen
Assen, NL
20 uur geleden

Over MIJ, bewoner bij Vanboeijen

Ik kan heel veel zelf en daar ben ik erg blij mee. Toch heb ik af en toe jouw begeleiding nodig om het gewone leven te ervaren.

Ik heb jou nodig als het lastig wordt maar ook om structuur te bieden. Wat ik van jou nodig heb probeer ik duidelijk te maken.

Soms lukt dat goed en soms minder goed, gelukkig voel ik mij op mijn gemak bij jou!

Over de LOCATIE

Jij komt te werken op de locatie aan de Overcingellaan. Op de Overcingellaan wonen 15 bewoners. Daarnaast zijn er 5 bewoners die zelfstandig wonen buiten de woonlocatie en extramurale zorg en begeleiding ontvangen vanuit het team Overcingellaan.

Jij gaat aan de slag binnen een krachtig team waarin je samen verantwoordelijkheid draagt voor de begeleiding en zorg van de bewoners.

Je werkt intensief samen met collega PBers, begeleiders en zorgassistenten.

Woon-leefklimaat De Overcingellaan bestaat uit één woonlaag met 15 appartementen, waar wij ondersteuning bieden. Iedere bewoner heeft de beschikking over een woon- slaapkamer met eigen kitchenette en sanitaire voorzieningen.

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van de gezamenlijke ruimte, waar gekookt, gegeten, televisie gekeken en koffie gedronken wordt.

Bewoners hebben veel inspraak, zowel in bewonersoverleggen als spontaan bij de begeleiding. Daarnaast biedt het team Overcingellaan extramurale zorg en begeleiding aan 5 bewoners die zelfstandig wonen.

Deze 5 bewoners wonen op diverse plekken in Assen en huren veelal een woning van een particuliere woningcorporatie.

De bewonersgroep Voor het overgrote deel van de bewoners op de Overcingellaan en de bewoners die extramuraal wonen (ZZP 3 en 4) geldt dat zij redelijk zelfredzaam zijn en ADL-zelfstandig.

Een aantal bewoners heeft intensievere begeleiding nodig (ZZP 6 en 8). De hulpvragen zijn divers : begeleiden bij allerlei verzorgende en / of regelzaken tot intensieve persoonlijke verzorging met behulp van een tillift.

Ook liggen er hulpvragen op het gebied van autisme en / of psychiatrie. Epilepsie, spasmen, diabetes, persoonlijkheidsstoornissen en fysieke beperkingen zijn zaken die je tegenkomt in je dagelijkse werk.

De bewoners worden inmiddels een stukje ouder waardoor de verzorgende ondersteuning stapje voor stapje meer toeneemt Er is een actieve locatieraad die meerdere keren per jaar bij elkaar komt.

Over JOU onze collega,

Werken in de weekenden past precies in jouw programma. Ook in de vakanties help je graag mee met de ondersteuning op de Overcingellaan.

Je mag graag een bijdrage leveren en vooral in wat meer ontspannenheid samen te kijken naar de invulling van de dag. Je analyseert graag hoe bewoners in elkaar steken en herkent terugkomende patronen.

Je bent nieuwsgierig en gaat op zoek naar wat wel kan. Daarnaast vind je het fijn om volgens bepaalde structuren te werken en hecht je er belang aan dat je dit met elkaar op dezelfde manier dit opvolgt.

Als je ziet dat iets anders kan dan is het de bedoeling dat je dit met elkaar bespreekt. Uiteraard heb je een passende opleiding zoals SPW of SAW (minimaal niveau 3).

Dit bieden wij

 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1920,- en maximaal €2853,- bruto per op basis van 36 uur, afhankelijk van je werkervaring (FWG 35);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling via het PFZW. Tevens hebben we collectieve afspraken met verschillende (zorg)verzekeringen;
 • Je kunt gebruik maken van diverse voordelen. Bijvoorbeeld de regeling uitruil reiskostenvergoeding of de voordeelregeling waarbij je voor de aanschaf van een nieuwe fiets of laptop een aantrekkelijk belastingvoordeel kunt krijgen.
 • Sollicitatieprocedure

  Geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via de link solliciteren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Thérèse de Wit, recruiter, door te bellen of WhatsAppen naar 06-20278649

  Als onderdeel van de procedure vragen wij je een dienst mee te draaien. Om bij Vanboeijen in dienst te treden is de overhandiging van een Verklaring Omtrent Gedrag verplicht.

  Deel deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier