Callcenter medewerker parttime
Unique
Zwolle, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij gaat bellen namens goede doelen en daarmee de wereld bij elk belletje een beetje beter maken. Je probeert met een goed gesprek de donateurs te overtuigen van het goede doel en ervoor te zorgen dat je nieuwe donateurs binnenhaalt.

Heb je nog geen ervaring in de callcenter wereld? Geeft niks! Je wordt goed ingewerkt, zodat je zelfverzekerd en stapsgewijs opgeleid wordt tot een ervaren callcenter medewerker.

Je start ook met 12 uur per week, zodat je rustig kan wennen aan het bellen. Wanneer je daarna meer uren wilt werken, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor!

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een veilige, corona-proof werkomgeving. Er wordt op dit moment nog gewoon op kantoor gewerkt, maar wel volgens de geldende richtlijnen.

Mochten deze regels veranderen of je je niet veilig voelt op de werkvloer, dan wordt er in overleg met jou gekeken of er mogelijkheden zijn om vanuit huis te werken.

Daarnaast krijg jij :

 • Een startsalaris van €10,- bruto per uur
 • Een parttime baan met flexibele uren en minimaal 11 uur per week
 • Werkdagen die je zelf mag indelen tussen 9 : 00 en 21 : 00 uur
 • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract wanneer het van beide kanten bevalt
 • Vaardigheden

  Ben jij niet bang om met mensen aan de telefoon te praten en vind je het leuk om jouw goede doel te verkopen, zonder dat je potentiele donateurs iets aansmeert? Dan zoeken we jou!

  Jij bent :

 • Minimaal tussen de 11 en 24 uur per week beschikbaar
 • Soms ook op zaterdag beschikbaar om te werken
 • Communicatief vaardig en zelfverzekerd
 • Omdat je natuurlijk aan de telefoon met mensen spreekt is het fijn wanneer je een prettige telefoonstem hebt en goed weet hoe je emoties in woorden om kunt zetten.

  Over de werkgever

  Het bedrijf waar jij gaat werken heeft verschillende goede doelen beschikbaar. Als callcenter medewerker ben jij ambassadeur van de goede doelen en lever je dus kwaliteit en maatwerk voor de donateurs.

  Je kunt namelijk ook vragen krijgen over de goede doelen en bijvoorbeeld over wat er wordt gedaan met de donaties.

  Jouw collega's zijn gezellig en helpen je graag. Het is echt een team dat zich inzet voor de goede doelen en ook achter de goede doelen staat.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier