Operator Mechanic Offshore 2/2
Equans Fabricom
Offshore, NL
5 dagen geleden

De functie van Operator Mechanic is zeer uitdagend en divers. Je voert in deze combinatie functie namelijk zowel Operators werkzaamheden als Technician / Mechanic werkzaamheden uit.

Organisatie

Fabricom Offshore Services B.V. maakt deel uit van Engie, een van de grootste energieleveranciers van de wereld. Als grootste zelfstandige multidisciplinaire dienstverlener in de offshore olie & gas industrie zijn wij toonaangevend in offshore constructie, modificatie, bedrijfsvoering, onderhoud en service.

We zijn specialist in het leveren van (mechanisch-, elektrisch- en instrumentatie) kennis en oplossingen voor onze klanten.

Dit ga je doen

Het productieproces bestaat uit het scheiden en drogen van gas. Daarnaast is compressie nodig voor het transporteren van gas.

Het bewerkingsproces wordt bestuurd vanuit de centrale controle kamer. Als Operator verzorg je de noodzakelijke bijsturende maatregelen, die gericht zijn op het waarborgen van een ongestoorde productie.

Je bewaakt dus het productieproces. Daarnaast maak je werkvergunningen op, begeleid je medewerkers aan boord en ben je verantwoordelijk voor de logistiek.

Veiligheid staat hoog in het vaandel : je waakt over de veiligheid van het proces maar ook over je collega’s aan boord.

Als Technician / Mechanic voer je onderhoudswerkzaamheden uit en los je storingen op aan installaties op een productieplatform.

Je werkt vooral aan rotating equipement zoals gasturbines, diesel- / gasmotoren, pompen en compressoren. Je werkt met een onderhoudssysteem (Maximo) voor het reguliere onderhoud, de storingen en het bestellen van onderdelen.

Naast je technische werkzaamheden heb je ook nevenfuncties in het helikopter landing team, man overboard team, fire fighting team of het bedienen van een offshore kraan.

In de functie van Operator Mechanic werk je 2 weken en ben je daarna 2 weken vrij.

Wat wij vragen

 • MBO-4 richting Werktuigbouwkunde of Scheepswerktuigbouwkunde
 • Ervaring met rotating equipement zoals gasturbines, dieselmotoren, pompen en compressoren is een absolute must!
 • Offshore ervaring of ervaring in de olie & gas industrie is een pre
 • Wat wij bieden

  Wie aan de slag gaat bij Fabricom Offshore Services, kan rekenen op een betrouwbare werkgever met enthousiaste, betrokken en gedreven medewerkers die trots zijn op hun werk.

  Een uitdagende en technisch hoogwaardige functie in een dynamische industrie. Naast een marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een goede balans tussen werk en vrije tijd bieden we diverse loopbaankansen en scholingsmogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier