Kassa- / Verkoopmedewerker
Gelders Have Groep
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Inhoud functie :

De kassa verkoopmedewerker is inzetbaar voor de verzorging, behandeling, presentatie en verkoop van een toegewezen groep artikelen, waarbij een correcte omgang met klanten is vereist.

Hiervoor krijgt de Kassa Verkoopmedewerker nauwkeurige instructies, zodat hij / zij kan bijdragen aan het gewenste niveau van de dienstverlening van de Gelders Have Groep.

Wij zoeken iemand met :

Minimaal VMBO niveau en enige werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

De GHG kassa - verkoopmedewerker is klantgericht, adviesvaardig, flexibel, representatief en kan samenwerken. Hij / zij heeft een commerciële instelling, is servicegevoelig en vindt dienstverlening aan de klant belangrijk.

Daarnaast moet het noodzakelijk zijn dat de medewerker zichzelf wil ontwikkelen binnen Gelders Have Groep en zich ook nieuw toegepaste werkmethodes, regels, instructies en systemen eigen maakt en overdraagt aan collega’s.

Wij bieden :

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische organisatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier