Accountmanager CRM Software in Den Haag
SalesToppers
Den Haag, NL
6 dagen geleden

Wil jij werken als Accountmanager CRM Software, in een dynamische hightech omgeving? Ben jij een die gedreven Solution Seller met passie voor CRM Software.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Accountmanager CRM Software ben je goed in het binnenhalen van New Business en beheer je bestaande relaties. Wij gaan voor absolute kwaliteit en service en daarom worden de accountmanagers voortdurend getraind en kunnen klanten altijd rekenen op het beste advies.

Als Accountmanager CRM Software ben je het eerste aanspreekpunt voor je klanten. Je onderhoudt relaties met je klanten en gaat nieuwe relaties aan.

Je inventariseert de behoeften bij je klanten op regelmatige basis en weet dus goed hoe je de belangen van de klanten zo goed mogelijk kunt behartigen.

Op basis daarvan verkoop onze CRM Software.

De ideale kandidaat :

Als Accountmanager CRM Software beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding. Je beschikt over twee jaar ervaring in de B2B Sales in de Software branche.

Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uit diepen en deze vertalen naar verkoopkansen.

Als Account Manager CRM Software kan je goed luisteren, koopsignalen herkennen en omzetten in getekende orders. Je bent een gedreven hunter en je laat je niet uit het veld slaan.

Je bent resultaatgericht en hebt een drive om te scoren! Kortom je hebt zin om er een succes van te maken!

Wat bieden wij onze Accountmanager CRM Software!

Een uitdagende functie als Accountmanager CRM Software. Je krijgt een gedegen opleiding over de CRM Solutions. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit", Lease auto, Laptop en smartphone.

Een uitdagende Sales functie als Account Manager CRM Software bij een innovatieve organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier